Ο Γιάννης Μπέζος μένει σπίτι – Πώς περνάει τις μέρες της καραντίνας

14:05 8/4/2020 - Πηγή: In.gr

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, για την περίοδο της καραντίνας και τις ασχολίες του τις μέρες αυτές.

Η εμπειρία της καραντίνας είναι κάτι πρωτόγνωρο και για τον ηθοποιό, ο οποίος βρίσκει ευκαιρία για ξεκούραση και ενασχόληση με δραστηριότητες για τις οποίες δεν είχε χρόνο πριν την επιβολή της απαγόρευσης.

«Δημιουργήθηκε ένας καινούριος χρόνος και έξω και μέσα μας», υποστήριξε ο κ. Μπέζος και συνέχισε λέγοντας πως εξαρτάται από τον καθένα πώς και αν θα τον εκμεταλλευτεί.

Τις ώρες του τις περνάει βλέποντας ταινίες και

διαβάζοντας βιβλία, ενώ αυτό που του λείπει είναι η εξωτερική σωματική άσκηση.

«Ο χρόνος είναι αποκαλυπτικός και ωφέλιμος», δήλωσε, ενώ για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν τα λόγια και οι πράξεις δημοσίων προσώπων στο ευρύ κοινό, υποστήριξε πως «πολλαπλασιάζεται η ευθύνη μας τώρα, έχει μεγάλη σημασία τι λέμε και πόσα λέμε».

Για τα μέτρα της κυβέρνησης ισχυρίστηκε ότι εκ του αποτελέσματος θα κριθεί αν έχουν αποδώσει, ωστόσο του φαίνονται ορθά και στη σωστή κατεύθυνση.

«Είναι σημαντικό που δεν προκλήθηκε πανικός», είπε και συμπλήρωσε πως «ο πανικός δε δημιουργείται όταν αυτοί που ηγούνται πολιτειακά δείχνουν μια σοβαρότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα