Ο Μπογδάνος στο Πολυτεχνείο, πήγε να εμψυχώσει τα ΜΑΤ

16:02 14/11/2020 - Πηγή: In.gr

«Πολίτες όλων των παρατάξεων συμμετείχαν στο Πολυτεχνείο» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή διαπληκτιζόμενος με το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 για την απογόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου και κατηγορώντας τους ότι προσπαθούν να σφετεριστούν αγώνες που δεν ανήκουν μόνο στο δικό τους ιδεολογικό χώρο.

Και την επόμενη ημέρα ο βουλευτής του και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ,

Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήγε να εποπτεύσει και να εμψυχώσει τους αστυνομικούς πριν την… εκκένωσή του Πολυτεχνείου από ομάδα νεαρών ατόμων που ήθελαν να το κρατήσουν ανοιχτό, ώστε με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων -όπως τονίζουν- να μπορεί «ο λαός και η νεολαία να αποτίσει φόρο τιμής στην εξέγερση που ανέτρεψε τη δικτατορία!».

Είμαστε αναγκασμένοι να κλείσουμε το Πολυτεχνείο και να απαγορεύσουμε τον εορτασμό της επετείου λόγω της φονικής πανδημίας, λέει η κυβέρνηση εκφράζοντας μάλιστα πικρία.

Αυτό στο μυαλό του Μπογδάνου -μήπως άραγε και σε άλλων που ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να ψάξει;- μεταφράζεται «φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή. Καμία παραχώρηση σε επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες.»

Θα μπορούσε να πρόκεται για το τέλειο τρολάρισμα… αν ο κύριος αυτός δεν εξέφραζε τόσο θλιβερές -ενίοτε και επικίνδυνες- απόψεις.

Και μάλιστα με τέτοια συνέπεια και εμμονή. Ο κ. Μπογδάνος ήταν ο πρώτος που έθεσε το ζήτημα της απαγόρευσης του εορτασμού της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο.

Οπότε σήμερα που η πρότασή του γίνεται κυβερνητική απόφαση πήγε να το γιορτάσει έξω από την πόρτα του Πολυτεχνείου, συνομιλώντας με αξιωματικούς της αστυνομίας -ίσως για το σχέδιο εκκένωσής του από τους πιτσιρικάδες που μπήκαν μέσα σε αυτό.

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι έχει επιλέξει εδώ και καιρό το πελατειακό κοινό του και είναι αποφασισμένος να το υπηρετεί και να του κάνει τα χατήρια με κάθε κόστος, προκειμένου αυτο να αυξηθεί με όρους σούπερ-μάρκετ. Όποιος νοικοκυραίος κυρ Παντελής σταθεί στο «ράφι» επικίνδυνων ακραίων απόψεων που κινούνται στα όρια της δημοκρατίας αγοράζει… Μπογδάνο. Τακτική που ακολουθούν τα τηλεσκουπίδια ριάλιτι που στοχεύουν στα κατώτερα ένστικτα του κοινού, καταργώντας την εξέλιξη και τον πολιτισμό που προσπαθεί ακριβώς να τα απουδαμώσει.

Η θεωρία των δύο άκρων ως επίσημη γραμμή

Ανερυθρίαστα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλάει για επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες την ώρα που ποζάρει δίπλα στα ΜΑΤ που εισβάλλουν για να εκκενώσουν το Πολυτεχνείο, τη μέρα που ο υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» ανακοινώνει την απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου.

Ίσως να σκέφτηκε ότι κάτι τέτοιο έχει πέραση και ανεβάζει τις πολιτικές του μετοχές σε ψηφοφόρους που -για ακατάληπτους για την κοινή λογική λόγους- τον ψηφίζουν να τους εκπροσωπήσει.

Ωστόσο, επειδή, όπως λέει και ο λαός μας, «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται», ο κ. Μπογδάνος -αν δεν το κατάλαβε- άδειασε τον αρχηγό του κόμματός του και το αφήγημα ότι στο Πολυτεχνείο υπήρχαν αγωνιστές «από όλες τις παρατάξεις».

Η εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων σηματοδοτεί ένα Πολυτεχνείο με όλες τις παρατάξεις μέσα; Το χέρι χέρι με τα ΜΑΤ του κ. Μπογδάνου όπως απεικονίζεται στην ανάρτησή του εκφράζει και την παράταξη στην οποία δηλώνει περήφανος που ανήκει και όντως τον έχει αγκαλιάσει;

Θα ήταν γελοίο και ανάξιο σχολιασμού αν δεν ήταν επικίνδυνο, καθώς ο ίδιος άνθρωπος είχε ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού για να εισβάλουν τα τανκς στην… ΕΡΤ και είχε δηλώσει ότι δεν θα διστάσει να διαδηλώνει ακόμα και με το φάντασμα του Χίτλερ στο δρόμο για να υπεραμυνθεί της παρουσίας του σε ρατσιστική συγκέντρωση μαζί με τον καταδικασθέντα Κασιδιάρη για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής.

Ποια φαντασίωση άραγε να ζει ο… βουλευτής της ΝΔ όταν νομίζει ότι με τον αυταρχισμό και την περιστολή πολιτικών δικαιωμάτων «φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή» και δεν θα γίνει «καμία παραχώρηση σε επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες»;

Και ότι απόδειξη της ύπαρξης ισχυρής κυβέρνησης και καλά λειτουργούσας κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας είναι η καταστολή και ο φόβος και η απαγόρευση δημοκρατικων δικαιωμάτων και ελευθεριών που χύθηκε αίμα για την κατάκτησή τους;

Φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή.

Καμία παραχώρηση σε επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες. Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και η πρωτεύουσά της κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. pic.twitter.com/VKtzf6cHhX

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) November 13, 2020

Θα ήταν χρήσιμο να απαντηθεί με βάση και τα όσα είπε χτες ο πρωθυπουργός στη βουλή, αν ο κ. Μπογδάνος θεωρεί «επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες» δύο πολιτικούς αρχηγούς, τον Δημήτρη Κουτσούμπα και το Γιάνη Βαρουφάκη που ξεκαθάρισαν ότι θα κάνουν την πορεία του Πολυτεχνείου τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ή μήπως ο Μπογδάνος έχει ήδη έτοιμη την απάντηση αφού δεν έχει διστάσει να χαρακτηρίσει ως εγκληματία ακόμα και τον Τσε Γκεβάρα;

Σαν σήμερα πεθαίνει ο σαδιστής, αρχιρατσιστής, ακραία ομοφοβικός και βασανιστής ζώων (αλλά κομμουνιστής, άρα όλα καλά), Τσε.

Τα εγκλήματά του εδώ.

Γκρεμίστε τα είδωλα.

Το pop-idol που φυλάκιζε τους ομοφυλόφιλους, χλεύαζε τους μαύρους και βασάνιζε ζώαhttps://t.co/wTtbQjP9Dq

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) October 9, 2020

Τελικά αυτά παθαίνει όποιος επί χρόνια σε συνθήκες κοινοβουλευτικής δημοκρατίας είναι «ράκος» όπως ο Ρουπακιάς και απορεί πως μια χαροκαμένη μάνα όπως η Μάγδα Φύσσα είναι ακόμα «λυτή».

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η νέα πρόκληση του Μπογδάνου από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Για προβοκάτσια στην επέτειο του Πολυτεχνείου κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, για εικόνα ντροπής, μιλά το ΚΙΝΑΛ.

Για φασισμό τους κατηγορεί ο Μπογδάνος

Εικόνα ντροπής για το πολιτικό σύστημα τα fake news από @kinimaAllagis και @christidisp ότι δήθεν ήμουν εκεί «κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας στο ΕΜΠ».

Βρέθηκα εκεί μεταξύ 13:26 και 13:37. Η επιχείρηση έγινε μία ώρα μετά.@FofiGennimata υιοθετείτε τους ρύπους του @syriza_gr; https://t.co/pjplU5iK65

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) November 13, 2020

Λαλίστατος όμως, σε δεύτερο tweet, μίλησε και για φασισμό:

1) Οι βουλευτές εξαιρούνται από το καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας (άρ. 3 υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 71342 ΚΥΑ– Β’ 4899/6.11.2020).

2) Μια ερώτηση προς τ´αριστερά: Όταν ενοχλείσαι να βλέπεις δημοκρατικά εκλεγμένο βουλευτή στο κέντρο της ίδιας του της περιφέρειας, ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ;

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) November 13, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα