Ο Αλέξης, ο Κυριάκος και το κοκορέτσι

19:20 28/11/2018 - Πηγή: In.gr

Καλά θα πείτε, ο Χρήστος Σπίρτζης, προτού μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο ΠΑΣΟΚ ανδρώθηκε πολιτικά, συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά τη λεγόμενη «Ωρα ΠΑΣΟΚ». Και την εφάρμοσε πλήρως στην εκδήλωση για τον Γοργοπόταμο, όπου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης πήγε με καθυστέρηση, πολύ πιο αργά από την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, τείνει να γίνει, μου φαίνεται, έθιμο. Κάθε

φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται τον Γοργοπόταμο, ο Χρήστος Σταϊκούρας του προσφέρει και μια χορταστική μερίδα… κοκορέτσι.

Προσέξτε όμως τη διαφορά. Κοκορέτσι πρόσφερε και στον Αλέξη Τσίπρα. Και ξέρετε πώς; Μέσα σε ένα ασημόχαρτο την ώρα που ο κ. Τσίπρας έφευγε με το (ταπεινό τότε) Σκόντα του. Ανοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου του και πήρε το κοκορέτσι χωρίς κανείς να το αντιληφθεί. Και αυτό θα έμενε μυστικό εάν δεν το πρόδιδε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

Σε μια συνάντηση που είχε στους διαδρόμους της Βουλής με τον κ. Σταϊκούρα (τότε που γίνονταν οι απανωτές ψηφοφορίες για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας) αφού τον ευχαρίστησε για το κοκορέτσι τού είπε: «Να ξέρεις, το τσάκισα όλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα