Ο Jared Leto στο κόκκινο χαλί με το… κεφάλι του

20:37 7/5/2019 - Πηγή: In.gr

Αξέχαστη μας είχε μείνει η περσινή εμφάνιση του Jared Leto στο Met Gala, όπου επέλεξε ένα σύνολο της Gucci για μια εμφάνιση που θύμιζε πολύ τον Ιησού, στα πλαίσια του θέματος «Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία».

Σε ένα throwback ποστ

του ίδιου του τραγουδιστή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε πως συνοδεύτηκε από την τραγουδίστρια Lana Del Rey αλλά και από τον αδελφό του Michele. Χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως η «Αγία Τριάδα» ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε το χρυσό στεφάνι στο κεφάλι του τραγουδιστή.

View this post on Instagram

@alessandro_michele & @lanadelrey #GucciGang #TBT #MetGala

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on May 2, 2019 at 9:31am PDT

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του κατά την είσοδό του στο γκαλά. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο τραγουδιστής επέλεξε τον οίκο Gucci ενώ αυτό που έδωσε την πιο έντονη νότα στην εμφάνισή του ήταν το αξεσουάρ του και συγκεκριμένα το «δεύτερο» κεφάλι του, εξαιρετικά ρεαλιστική προτομή του.

View this post on Instagram

Hair goals. @jaredleto wears Gucci (and carries a Gucci replica of his own head). Director @bardiazeinali DP @kellyjeffrey Movement @sherriesilver Steadicam @yoshisteadiop Production @prodn_artandcommerce Edit & Post Production @modern.post Titles @duzansky Set Design @davidjameswhite_ Motion Design @mangomotiondesign Music by The Flamingos

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on May 6, 2019 at 7:39pm PDT

Ο εκκεντρικός τραγουδιστής δεν δίστασε να ποζάρει κρατώντας και ανυψώνοντας την προτομή του.

Το περίεργο αυτό «αξεσουάρ» δεν γινόταν να μην εκτιμηθεί από την οικογένεια των Kardashians.

O τραγουδιστής φυσικά,μετά το πέρας του φετινού Met Gala, επέστρεψε σπίτι με τον «εαυτό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα