Ο 25χρονος τσολιάς που σάρωσε στα καλλιστεία Mr Υφήλιος

22:02 12/11/2019 - Πηγή: In.gr

Τη δεύτερη θέση στα ανδρικά καλλιστεία και στον διαγωνισμό Mr Υφήλιος 2019 κατέκτησε ο 25χρονος Ανδρέας Μποταϊτης, που ταξίδεψε μέχρι το Τόκιο για τον τελικό εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή με το καλλίγραμμο κορμί του, αλλά και την επιλογή του να εμφανιστεί σαν τσολιάς.

Ο Ανδρέας Μποταϊτης που κατάγεται από την Κατερίνη αλλά ζει στην Αθήνα, έχει σπουδάσει διαιτολογία και ασχολείται με το μόντελινγκ,

διαγωνίσθηκε στον τελικό απέναντι σε άλλους 14 άνδρες, με τους πιο ανταγωνιστικούς να είναι οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ, της Χιλής και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

View this post on Instagram

Mister Greece during Mister Universal Ambassador 2019 swimwear pre-eliminary @andreasbotaitis @glawis.tourism @apahotel_official Photo by @missomalepageants

A post shared by Mister Universal Ambassador (@misteruniversalambassador) on Nov 9, 2019 at 3:18pm PST

View this post on Instagram

TOKYO, JAPAN – The contestants of Mister Universal Ambassador 2019 were dressed in their best white suit when they faced the judges during the speech competition held November 10 at the Asakusa Culture and Tourism Center. Photos by Drew Francisco @angharaya @drew.francisco.photo #MisterUniversalAmbassador #MisterUniversalAmbassador2019 #MissosologyMalePageants #apahotel #apahotelyokohamabaytower

A post shared by Missosology Male Pageants (@missomalepageants) on Nov 11, 2019 at 1:51am PST

Ωστόσο, ο 25χρονος Έλληνας κατάφερε να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα και να την φέρει στις επάλξεις του διεθνούς στερεώματος ανδρικής ομορφιάς.

View this post on Instagram

We fall We break We fail But Then We Rise We Heal We Overcome

A post shared by Andreas Botaitis (@andreasbotaitis) on Aug 13, 2019 at 8:18am PDT

View this post on Instagram

@svigos8

A post shared by Andreas Botaitis (@andreasbotaitis) on Nov 3, 2019 at 2:54am PST

View this post on Instagram

@svigos8

A post shared by Andreas Botaitis (@andreasbotaitis) on Sep 25, 2019 at 3:58am PDT

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η Ελλάδα κατακτά τη δεύτερη θέση στα καλλιστεία Mr Υφήλιος μετά από 25 χρόνια, όταν είχε εκπροσωπηθεί από τον Νίκο Παπαδάκη το 1994.

Ο δεύτερος ωραιότερος άνδρας στον κόσμο, είναι πλέον ο Ανδρέας Μποταϊτης που μάγεψε κριτές και κοινό με την ομορφιά του ποζάροντας καμαρωτός, με την εθνική φορεσιά, προωθώντας με σθένος την πολιτιστική μας κληρονομιά στο εξωτερικό, καθώς ο Έλληνας διαγωνιζόμενος φόρεσε φουστανέλα.

Χάρη στο καλογυμνασμένο του κορμί, με τους κοιλιακούς, τα σαρκώδη χείλη του, τα επιμελώς ατημέλητα μούσια και την στιβαρή κορμοστασιά του, που θυμίζουν αρχαιοελληνικά αγάλματα, ο μελαχρινός Έλληνας με ύψος 1,92 μέτρα, κατάφερε να μαγέψει την κριτική επιτροπή και να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα