Νίκησε κι ελπίζει η Ατλέτικο

19:43 24/2/2019 - Πηγή: In.gr

Nunca dejes de creer, είναι ένα από τα βασικά συνθήματα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Δηλαδή, ποτέ μην σταματάς να πιστεύεις/ ελπίζεις. Οι Ροχιμπλάνκος λίγα 24ωρα μετά την μεγαλοπρεπή τους επικράτηση επί της Γιουβέντους για τους «16» του Champions League, ξεπέρασαν το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ που παραδοσιακά τους δυσκολεύει και παρέμειναν δεύτεροι στο -7 από την 1η Μπάρτσα.

Επτά παιχνίδια χωρίς νίκη μετρούσε μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (24/02) η Ατλέτικο με αντίπαλο

τη Βιγιαρεάλ. Με τα γκολ των Αλβάρο Μοράτα και Σαούλ όμως οι Ροχιμπλάνκος πήραν το «τρίποντο» της νίκης που τους επιτρέπει να διατηρούν ζωντανές τις όποιες ελπίδες τίτλου, αφού παρέμειναν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο -7 από την πρώτη Μπαρτσελόνα και στο +5 από την τρίτη Ρεάλ Μαδρίτης (που έχει έναν αγώνα λιγότερο).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Άριας, Σάβιτς, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Κόκε (90′ Βιτόλο), Σαούλ, Ροδρίγο, Λεμάρ (64′ Τόμας Πάρτεϊ), Μοράτα (58′ Ντιέγκο Κόστα), Γκριζμάν.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Άλβαρο, Φούνες Μόρι (56′ Τσουκουέζε), Ρουίθ, Αλφσόνο Πεδράθα, Καθόρλα, Κάσερες (76′ Φορνάλς), Ιμπόρα, Εκαμπί, Μπάκα (68′ Μορένο)

Keywords
Τυχαία Θέματα