Νίκη Βίσση : «Μένω ακόμα στο υπόγειο του καμένου σπιτιού στο Μάτι»

21:47 14/10/2020 - Πηγή: In.gr

Συνέντευξη στην εφημερίδα «ON time» παραχώρησε η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη. Η ίδια μίλησε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί δύο χρόνια σχεδόν μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου έχασαν τη ζωή τους 102 άνθρωποι.

View this post on Instagram

Sis #together @annavissiofficial & @nikouv #annavissi #and #nikivissi #vissi #sisters #together #forever #toocool

A post shared by Fans of @annavissiofficial (@anna.vissi) on May 14, 2019 at 12:02pm PDT

«Οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν δικαιωθεί ακόμα»

«Εγώ

μένω στο Μάτι γιατί ήταν η μόνιμη κατοικία και ζούσα από το 1995 εκεί με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Έχουμε πάρει άδεια και ξαναχτίζουμε το σπίτι. Μένω στο υπόγειο του σπιτιού μου, που είχε καεί κι αυτό και το έφτιαξα.

Υπάρχει όμως κόσμος που εδώ και δύο χρόνια περίπου ταλαιπωρείται με γραφειοκρατικές διαδικασίες και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ανοικοδόμηση της κατοικίας τους. Υπάρχουν ακόμα οικογένειες με παιδάκια που μένουν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα, όπου κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτοί να φύγουν από εκεί καθώς θα λήξει η διορία.

Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν δικαιωθεί ακόμα, δηλαδή δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Εγώ σαν Νίκη περιμένω αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν ανθρώπους να δικαιωθούν, θα ήθελα πάρα πολύ οι υπεύθυνοι που κατηγορούνται να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει και εννοείται οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους να συνεχίζουν να έχουν μια καθημερινή κανονική ζωή όπως είχαν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νίκη Βίσση.

Keywords
Τυχαία Θέματα