Νίκι Μινάζ : Ο μυστικός γάμος της διάσημης ράπερ

17:16 22/10/2019 - Πηγή: In.gr

Με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, που δημοσίευσε στο προσωπικό της  λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής ράπερ Νίκι Μινάζ, ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση του γάμου της, με τον μέχρι πρότινος αρραβωνιαστικό της, Κένεθ Πίτι.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Νίκι Μινάζ, βλέπουμε δύο κούπες, στις οποίες αναγράφονται οι λέξεις «Κύριος» και «Κυρία» και δύο καπέλα με τις λέξεις «Γαμπρός» και «Νύφη».

Στη λεζάντα, της ανάρτησής της, η η Νίκι Μινάζ έγραψε «10/21/19» -μία

ημερομηνία που μάλλον φαίνεται πως αντιστοιχεί στην ημερομηνία του γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιά της- και το ονοματεπώνυμό της Onika Tanya Maraj-Petty, στο οποίο έχει προσθέσει και το επίθετο του συζύγου της.

View this post on Instagram

Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Oct 21, 2019 at 8:22pm PDT

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη Νίκι Μινάζ, αιφνιδίασε πρόσφατα τους θαυμαστές της, καθώς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα μουσικά πράγματα, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένεια της.

«Αποφάσισα να αποχωρήσω και να μεγαλώσω την οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter, η Νίκι Μινάζ, σε μία ανάρτηση που έπεσε σαν βόμβα στον κόσμο της showbiz.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά σχετικά με τον γάμο Μινάζ – Πίτι, ωστόσο τον Αύγουστο, η διάσημη ράπερ, είχε αποκαλύψει ότι πως θα έκανε ένα μεγάλο πάρτι μετά την γαμήλια τελετή, η οποία θα γινόταν σε στενό κύκλο.

«Θέλω να δουλέψω πάνω στον νέο μου δίσκο και πρέπει να ασχοληθώ με αυτό, δεν θέλω έναν μεγάλο γάμο», είχε δηλώσει πρόσφατα η Νίκι Μινάζ, ενώ είχε προσθέσει:

«Θα κάνουμε τον μεγάλο γάμο αργότερα. Πριν περάσουν τρεις μήνες θα έχω παντρευτεί. Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό, γιατί το μωρό με κάνει ευτυχισμένη».

View this post on Instagram

When niggaz move WOKKY the MAKKZ spin ya BLOKKY

Keywords
Τυχαία Θέματα