Νέος περίπατος του Ολυμπιακού και πρόκριση στα ημιτελικά

18:30 6/4/2019 - Πηγή: In.gr

Σαν… σίφουνας πέρασε από το Μετς ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν εύκολα την ΑΕΚ με 3-0 σετ και να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά των πλέι οφ της Volleyleague.

Οι Πειραιώτες χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, έκαναν το «δύο στα δυο» απέναντι στην Ενωση

και πήραν με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για την τελική 4άδα. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη, έτσι και στο δεύτερο, αποδείχθηκε ανώτερη και πήρε τη νίκη χωρίς να χάσει σετ.

Μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση από τους πρωταθλητές Ελλάδας, που πέτυχαν την 24η συνεχόμενη νίκη τους επί της ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες έχουν χτίσει ένα εντυπωσιακό σερί απέναντι στους Κιτρινόμαυρους, το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν 1998-1999. Ένα σερί που κρατάει 20 χρόνια, με την Ενωση να έχει γίνει έρμαιο στις «ερυθρόλευκες» διαθέσεις.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο Μετς και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Φοίνικας Σύρου – Παμβοχαϊκός. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως και στη σειρά με την ΑΕΚ, θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Στα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι πήραν πολλούς πόντους από τους Πετρέα και Ανδρέαδη, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ο 25χρονος ακραίος αντικατέστησε τον Αλεξίεφ και πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τα σετ: 21-25, 20-25, 19-25

Keywords
Τυχαία Θέματα