Νέος Κόσμος: Ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπούτσια στο σημείο της τραγωδίας

22:52 20/3/2019 - Πηγή: In.gr

Ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια και λίγα λουλούδια άφησαν οι γείτονες στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο το κοριτσάκι στον Νέο Κόσμο, το απόγευμα της Τρίτης.

Κανείς δε γνωρίζει τι ήταν εκείνο που ώθησε την μητέρα να ρίξει από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου το κοριτσάκι της, προτού δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της.

Η γειτονιά στο Νέο Κόσμο πενθεί για τη μικρή, που μόλις στα 4,5 χρόνια της έφυγε, τόσο βίαια, τόσο τραγικά από τη ζωή.

Μια γυναίκα με τα δύο της παιδιά έγινε μάρτυρας της τραγικής στιγμής. Η ίδια περνούσε έξω από την πολυκατοικία. Οι σπαρακτικές κραυγές της 4χρονης Έφης

ήταν που την έκαναν να στρέψει το βλέμμα στον πέμπτο όροφο.

«Το μωρό φώναζε «θέλω τον μπαμπά μου» και της λέω γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα; Μου απάντησε: δεν βλέπετε καλά, δεν έχω το μωρό έξω από τα κάγκελα. Της είπα: Μα βλέπω το κορμάκι του έξω από τα κάγκελα. Μου λέει όχι. Γυρίζω στον μεγάλο μου το γιο και του λέω: αγόρι μου είναι το μωρό έξω από τα κάγκελα; Μου λέει «ναι μαμά». Εκείνη την ώρα το πετάει. Δεν το είδα να πέφτει, γύρισα το κεφάλι της μικρής μου της κόρης για να μην το δει, δεν ξέρω αν το είδε ο μεγάλος, άρχισα και φωνάζω.

Έκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μην δουν το υπόλοιπο και την είδα με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα. Της φώναζα: σε παρακαλώ μην το κάνεις, μην πηδήξεις, πες μου πως μπορώ να σε βοηθήσω, τι θες να κάνω. Μου λέει: δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Πήδηξε και αυτή…»

Τραγική φιγούρα ο 40χρονος σύζυγος και πατέρας, ο οποίος την ώρα της τραγωδίας προσπαθούσε μάταια να μπει στο σπίτι, αφού η 40χρονη είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας με τον συρτή, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος.

Μέσα στην απόγνωσή του χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα απ’ όπου πήδηξε στο μπαλκόνι για να προλάβει να σώσει το κοριτσάκι του.

Ήταν όμως αργά. Η γυναίκα είχε ρίξει την 4,5 ετών Έφη από ύψος 15 μέτρων και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια.

Απελπισμένος ούρλιαζε: «γιατί μου το ‘κανες αυτό, γιατί μου το ‘κανες»!

«Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα