Νέο ταχύπλοο με την σφραγίδα της Mercedes-AMG

17:50 7/2/2019 - Πηγή: In.gr

H αδυναμία και η ενασχόληση της Mercedes-AMG με τα ταχύπλοα σκάφη της κατηγορίας Cigarette είναι γνωστή. Για την ακρίβεια η συνεργασία της γερμανικής φίρμας με την Cigarette Racing μετράει φέτος 12 χρόνια και όπως ανακοινώθηκε θα εξακολουθήσει.

Αναλυτικότερα, οι δύο εταιρείες ήδη έδωσαν το πρώτο δείγμα γραφής του επόμενου δημιουργήματος τους το οποίο, αυτή την φορά θα είναι εμπνευσμένο, από την AMG

GT 4-Door Coupe.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν στοιχεία που να αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ωστόσο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η ισχύς του νέου ταχύπλοου θα ξεπερνά κατά πολύ οποιοδήποτε μοντέλο της AMG αλλά και οποιοδήποτε τετράτροχο κυκλοφορεί στον πλανήτη.

Ενδεικτικά αναφέρεται, ότι η προηγούμενη αντίστοιχη πρεμιέρα, το Cigarette Racing 515 Project One το οποίο ήταν εμπνευσμένο από hypercar της AMG One εξοπλιζόταν με ένα δίδυμο V8 κινητήρων Mercury Racing συνδυαστικής ισχύος 3.100 ίππων και οι οποίοι εξασφάλιζαν στο υπερταχύπλοο μέγιστη ταχύτητα 225 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά το νέο εγχείρημα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού του ομίλου Daimler ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση του ταχύπλοου «σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Cigarette Racing, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα σκάφος που σίγουρα θα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις».

Τα αποκαλυπτήρια του νέου ταχύπλοου θα πραγματοποιηθούν στις 14 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης σκαφών του Μαϊάμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα