Νέο μήνυμα από την οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη

19:43 27/4/2019 - Πηγή: In.gr

Τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του δίνει ο Κώστας Ευριπιώτης, καθώς η επάρατη νόσος χτύπησε τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο καρκίνος χτύπησε τον πρωταγωνιστή που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του τη Λίλιαν. Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους. Τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, οι γιοι του ηθοποιού, Ίωνας και Αδαμάντιος

έγραψαν ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook στο οποίο ανέφεραν: «Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας, αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Παράλληλα στο προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη δημοσιεύτηκε και μια κοινή του φωτογραφία με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του.

Δημοσιεύτηκε από Kostas Evripiotis στις Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Υπενθυμίζεται ότι περίπου πριν από ένα χρόνο περίπου, ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.

Έτσι λοιπόν με άλλη μια ανακοίνωση η οικογένεια του ευχαριστεί τους θαυμαστές του ηθοποιού αλλά ζητούν και σεβασμό σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν!

Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακομη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Evripiotis στις Σάββατο, 27 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα