Νέα απώλεια για τον Τραμπ: Αιφνίδια παραίτηση του διευθυντή επικοινωνίας του

20:23 8/3/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Μπιλ Σάιν, ο διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου και πρώην επικεφαλής του Fox News, παραιτήθηκε από τη θέση αυτή, ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση.

«Ο Μπιλ Σάιν υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο χθες (σ.σ. Πέμπτη) βράδυ. Ο Μπιλ συνεχίζει να στηρίζει τον πρόεδρο Τραμπ και το πρόγραμμά του και θα έχει καθήκοντα συμβούλου στην προεκλογική εκστρατεία του 2020 για την επανεκλογή» δήλωσε η Σάρα Σάντερς, εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ,

η παραίτηση αυτή εγγράφεται στον μακρύ κατάλογο των αποχωρήσεων από τη διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Μεταξύ των ηχηρών απομακρύνσεων βρίσκονται εκείνες του Στιβ Μπάνον, πρώην στενού συμβούλου του Τραμπ, του Τζέιμς Κόμεϊ, του πρώην διευθυντή του FBI, του Σον Σπάισερ, του πρώην εκπροσώπου τύπου του Λευκού Οίκου, που παρέμεινε στη θέση του για 181 ημέρες αλλά και του Ρεξ Τίλερσον, του πρώην υπουργού Εξωτερικών με θητεία 423 ημερών.

Επίσης, της Νίκι Χέιλι που παρέμεινε στη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη για 705 ημέρες αλλά και του Μάικλ Φλιν, του συμβούλου εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, με θητεία 25 ημερών και του Άντονι Σκαραμούτσι που παρέμεινε στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου για μόλις 11 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα