Μητσοτάκης: Θέατρο το διαζύγιο, απλώς οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συγχωνεύτηκαν

20:09 14/1/2019 - Πηγή: In.gr

Για θεατρική παράσταση και προσυμφωνημένο διαζύγιο μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο και τις τακτικές του.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απλώς συγχωνεύτηκαν, είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας για βαθιά ηθική έκπτωση της πολιτικής ζωής. Καλώ όλους τους βουλευτές και κυρίως τους «6» που εμφανίζονται πρόθυμοι να αντιληφθούν τις συνέπειες της επιλογής τους και να

μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Γιατί αυτό, τόνισε, σημαίνει «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και «ναι» στην παράταση βίου μιας κυβέρνησης που κάνει ζημιά στη χώρα.

Επιμένω στα περί συναλλαγής και ας διαψεύδει η Μέρκελ. Αν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών μικρότερα τα περιθώρια για βελτιώσεις της. Καλύτερη λύση για τη χώρα οι εκλογές. Να μην εξασφαλίσουν οι «6» ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησηΤα χαρτιά του ανοίγει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ενόψει της κρίσιμης μάχης στη Βουλή για τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στο «διαζύγιο» ΤσίπραΚαμμένου, το οποίο η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει «σκηνοθετημένο», ενώ κατηγορεί τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που θα ψηφίσουν ότι έλαβαν ανταλλάγματα, δηλαδή θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα, αναμένεται να αναφερθεί στη στάση της ΝΔ στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης, την οποία ταυτίζει με στήριξη στη συμφωνία των Πρεσπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα