Μηταράκης: Οδύνη για την απώλεια του 6χρονου παιδιού στη Μόρια

17:36 16/3/2020 - Πηγή: In.gr

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο ΚΥΤ της Μόριας στη Λέσβο, όπου οι πρόσφυγες καλούνται να αντιμετωπίσουν μαζί με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και την πανδημία του κοροναϊού.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Μόρια, στο βόρειο τμήμα του καταυλισμού όπου διαμένουν κυρίως Αφρικανοί.

Ο ισχυρός άνεμος δυνάμωσε την πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία και αλλά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο. Ωστόσο ένα 6χρονο παιδί δεν τα κατάφερε να ξεφύγει από την πύρινη λαίλαπα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Συλλυπητήρια από τον Μηταράκη

«Βαθύτατη

οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει:

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν της απώλειας του εξάχρονου παιδιού, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν της απώλειας του εξάχρονου παιδιού, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

— Νότης Μηταράκης (@nmitarakis) March 16, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα