Μην παραχαράσσετε την ιστορία: Χαμός στο διαδίκτυο με τα απολαυστικά remix!

15:25 28/1/2019 - Πηγή: In.gr

Από τα πούλμαν των συλλαλητηρίων μέχρι το κορυφαίο viral περιεχόμενο όλων των εποχών, το «Μην παραχαράσσετε την ιστορία», τριγυρνάει τις τελευταίες εβδομάδες στο μυαλό όλων μας, θέλοντας και μη!

Μια γιατρός, η Μαριγώ Μπούρη, είναι εκείνη που έγραψε το πολυσυζητημένο τραγούδι. «Αισθάνομαι δικαιωμένη» λέει μεταξύ άλλων για το τραγούδι που έγινε ύμνος για τη Μακεδονία…

Ένα τραγούδι που ακούγεται στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, σε εθνικές και σχολικές γιορτές, σε παρελάσεις και που το τελευταίο διάστημα έγινε ευρύτερα

γνωστό. Πιο συγκεκριμένα, το τραγούδι αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς, και σε beat ρυθμό σαν σύνθημα τραγουδιέται και χορεύεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ενώ βίντεο που έχουν δημιουργήσει κυρίως νέα παιδιά, έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στα social media.

Οι άπειρες κοινοποιήσεις αλλά και ο χορευτικός ρυθμός που προστέθηκε στο τραγούδι του ιερέα στο πούλμαν για το συλλαλητήριο του Συντάγματος έκανα το συγκεκριμένο κομμάτι, το trend των ημερών και τα κωμικά βίντεο, δεν σταματούν να … ξεφυτρώνουν!

Από την Πέππα το… γουρουνάκι

στην συναγωγή…

και σε ένα κλαμπ…



και στην έκκληση του Ιωαννίδη….

Keywords
Τυχαία Θέματα