Μιγκέλ Ολιβέιρα: Ο σταρ του MotoGP παντρεύεται την ετεροθαλή αδελφή του

16:11 14/9/2020 - Πηγή: In.gr

Ο 25χρονος σταρ του MotoGP, Μιγκέλ Ολιβέιρα, πέτυχε πρόσφατα το μεγαλύτερο θρίαμβο της αθλητικής του καριέρας κερδίζοντας το Grand Prix MotoGP της Στυρίας, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε έκπληξη, δεν είναι η σπουδαία νίκη του, αλλά το γεγονός ότι ο πορτογάλος αναβάτης σχεδιάζει να παντρευτεί τον εδώ και χρόνια μεγάλο του έρωτα, την
Αντρέια Πιμέντα, η οποία είναι η ετεροθαλής αδερφή του.

OMG stepbro, what are you DOING?? https://t.co/mVwAhyObag

— Kolter Bouchard (@koltertalks) September 10, 2020

Η Πιμέντα, είναι η κόρη της δεύτερης γυναίκας του πατέρα του Ολιβέιρα, δηλαδή κόρη της μητριάς του. Ο πατέρας του νεαρού αναβάτη, Πάουλο Ολιβέιρα, πήρε διαζύγιο από τη μητέρα του Μιγκέλ το 2003, όταν αυτός ήταν μόλις οκτώ ετών.

Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα συνάντησε την Αντρέια όταν ήταν 13 ετών και από τότε, την ερωτεύτηκε.

Οι δύο τους έγιναν αχώριστοι, αλλά έπρεπε να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική λόγω του οικογενειακού και αδελφικού δεσμού που τους συνδέει.

Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πέρυσι.

Ο 25χρονος οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει τα ευχάριστα νέα και να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την υπόσχεση που έδωσαν αυτός και η αδερφή του εξ αγχιστείας, για να παντρευτούν.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί, τον περασμένο Ιούλιο, στο Instagram. Ο γάμος επρόκειτο να γίνει φέτος, αλλά μετά από αλλαγές στο πρόγραμμα του MotoGP, αναβλήθηκε.

Ο πατέρας του Μιγκέλ Ολιβέιρα τους έχει δώσει την ευλογία του. «Είμαι χαρούμενος που ο γιος μου παντρεύεται με τη γυναίκα της ζωής του», δήλωσε ο Πάουλο Ολιβέιρα στην ισπανική εφημερίδα Marca.

Kisah Cinta Berliku Rider MogoGP Miguel Oliveira: Calon Istriku adalah Adikku: Baru berani mengungkapkan hubungan asmaranya pada tahun 2019 lalu. https://t.co/QUzbXiYpH5

Dream.co.id (@Dreamcoid) September 11, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα