Μια «ξεχασμένη» βόμβα στη Λεωφόρο Κηφισίας, ένας θάνατος οπαδού και διάφορες οπαδικές παρέες

17:10 15/1/2020 - Πηγή: In.gr

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, δύο άτομα που εμφανίζονται να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα σταμάτησαν μπροστά στο κατάστημα επίπλων της εταιρείας Διαμαντίδης ΑΕΒΕ, άφησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό μπροστά στην πόρτα και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα. Η έκρηξη που ακολούθησε προκάλεσε ζημιές κυρίως στις τζαμαρίες του καταστήματος, καθώς και σε αυτές των γειτονικών καταστημάτων.

Εκτός από τον Σωκράτη Διαμαντίδη

και τη σύζυγό του, με την εταιρεία ασχολούνται και τα δύο τους παιδιά. Ο Γιάννης Διαμαντίδης, μάλιστα, εκτός από τα έπιπλα ασχολείται δυναμικά και με το ποδόσφαιρο.

Η εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του μπορεί να πήρε το έργο της ανακαίνισης του Μακεδονία Παλλάς, του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και της μπουτίκ του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο ίδιος είναι από μικρός στα… κάγκελα της Θύρας 4.

Διαβάστε επίσης: Ποιους ποδοσφαιράνθρωπους αναστάτωσε η έκρηξη στο Μαρούσι;

Αφενός ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, αφετέρου δραστηριοποιούμενος και με τα κοινά -ως μέλος σε αρκετές επιτροπές της ΕΠΣΜ (επιτροπή πρωταθλημάτων, επιτροπή δημοσίων σχέσεων, ειδικός σύμβουλος για θέματα ΕΠΟ)- ο Γιάννης Διαμαντίδης συνδέεται και με στενή φιλία με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.

Σε ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Τσέλσι

Τότε κυκλοφόρησαν φήμες, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν, ότι όλα αυτά είχαν να κάνουν και με μια προσπάθεια «μεσολάβησης» σε σχέση με τη διαιτησία, σε έναν τελικό κυπέλλου όπου το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για ομάδα που… φτιάχνει γήπεδο.

Όμως, ο Διαμαντίδης εμφανίζεται να έχει φιλική σχέση και με έναν οπαδό του ΠΑΟΚ.

Με τον αδελφό Γιάννη Διαμαντίδη, γράφει ο Γραμματικόπουλος στη φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο facebook

Αληθεύει ότι ο συγκεκριμένος φίλος του, Θ. Γραμματικόπουλος, είναι αυτός που το όνομά του έχει ακουστεί σε σχέση με την πρόσφατη υπόθεση του θανάτου του οπαδού του Άρη Τόσκο Μποζατζίσκι; Οπως βλέπετε στη φωτογραφία κάτω ο κ. Γραμματικόπουλος είναι ενεργός υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και ταξιδεύει παντού με την ομάδα.

Ενθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ ο κ. Γραμματικόπουλος

Αληθεύει ότι είναι το όνομα στο οποίο ήταν νοικιασμένο το αυτοκίνητο που πέρασε πάνω από τον άτυχο οπαδό και μάλιστα με την επισήμανση ότι και εδώ έχουμε να κάνουμε με ιδιαίτερα ενεργό οπαδό του ΠΑΟΚ;

Προσέξτε αυτές τις διαολεμένες συμπτώσεις που δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια συγκεκριμένη παρέα η οποία συνδέεται άμεσα με τον Ιβάν Σαββίδη:

Ο Διαμαντίδης, οπαδός του ΠΑΟΚ κι επιχειρηματίας που συνδέεται με δουλειές της ΠΑΕ, είναι και στενός φίλος του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.Ο ίδιος άνθρωπος, έχει στενή φιλική σχέση με οπαδό του ΠΑΟΚ που ακούγεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου του, βουλγαρικής καταγωγής, οπαδού του ΑΡΗ. Ο φίλος του Διαμαντίδη, Θ. Γραμματικόπουλος,  μάλιστα φέρεται να νοίκιασε το αυτοκίνητο που πάτησε τον οπαδό. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε τους τρεις… πρωταγωνιστές της ιστορίας. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δεξιά του τον Μάκη Γκαγκάτση ο οποίος έχει πίσω του τον Γ. Διαμαντίδη. Ολοι μια ωραία… παοκτζίδικη παρέα.Να συνεχίσουμε; Ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Δ. Τσάκος, στην υπόθεση της εισβολής του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ με όπλο στην Τούμπα, είναι και δικηγόρος ενός εκ των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του οπαδού του Αρη.Ενας εκ των κατηγορούμενων φέρεται να έχει στενή συγγενικής σχέση με αστυνομικό που στη Θεσσαλονίκη φημολογείται ότι συνδέεται με το περιβάλλον Σαββίδη.

Συμπτώσεις θα έλεγε κανείς… Αξιοσημείωτες, όμως, ιδίως εάν αναλογιστούμε τη συσχέτιση με μια τραγική υπόθεση οπαδικής βίας, που συγκλόνισε τη χώρα και για την οποία προς το παρόν έχουμε πολύ περισσότερα ανοιχτά ερωτήματα από ξεκάθαρες απαντήσεις.

Γραμματικόπουλος (δεξιά) με Διαμαντίδη και άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα