Μια ανάσα από τους τελικούς ο Ολυμπιακός

22:32 15/4/2019 - Πηγή: In.gr

Στον πρώτο ημιτελικό στο Μελίνα Μερκούρη, ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και με χαρακτηριστικά ευκολία πήρε τη νίκη με 3-0 σετ . Το βράδυ της Δευτέρας (15/04) όμως, η ομάδα της Σύρου παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη, δυσκόλεψε πολύ τους Πειραιώτες και έδειξε ικανή να κάνει την ζημιά.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ πήρε την πολυπόθητη δεύτερη νίκη και χρειάζεται ακόμα μία (στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια) για να πάρει την

πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Με κορυφαίους τους Σμιτ, Ραουβέρντινκ και Πετρέα οι γηπεδούχοι, πήραν δύσκολα, όπως μαρτυρά το σκορ, το πρώτο σετ, με τον Φοίνικα Σύρου να χάνει τέσσερα σετ-μπολ για να το κατακτήσει, «έβαψαν» με άνεση το δεύτερο ερυθρόλευκο, έχασαν το τρίτο από την ομάδα της Σύρου, αλλά έφτασαν τελικά στο τελικό 3-1 σετ.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι μόλις στο πρώτο σετ ο Κουμεντάκης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και γι αυτό αντικαταστάθηκε από τον Χριστοφιδέλη

Η σειρά τώρα θα μεταφερθεί στην έδρα του Φοίνικα, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να τελειώσουν τη σειρά και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό όπου καλούνται να υπερασπιστούν το στέμμα τους.

Τα σετ: 29-27, 25-15, 20-25, 25-18.

Keywords
Τυχαία Θέματα