Μενάνδρου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Κουβαλούν τον νεκρό στα χέρια τους

20:52 14/2/2020 - Πηγή: In.gr

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Μενάνδρου, κατά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ατόμων αφγανικής και πακιστανικής καταγωγής.

Στο φως έρχονται νέα βίντεο ντοκουμέντα που αποτυπώνουν τα όσα έγιναν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών.

Από

την επίθεση έχασε τη ζωή του ένας Αφγανός που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ, ενώ τραυματίστηκε ένας ακόμη με μαχαίρι.

Τα θύματα της επίθεσης περπατούσαν στο κέντρο της Αθήνας όταν δέχθηκαν επίθεση με πιστόλια και μαχαίρια από ομοεθνείς τους.

https://tv.in.gr/uploads/20200214/202256_14_02_2020-18_53_alpha.mp4Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά τη φονική συμπλοκή

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, μετά τη φονική συμπλοκή χθες Πέμπτη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας και να τραυματιστεί ακόμη ένας.

Οι αρχές διενεργούν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή, ενώ την ίδια ώρα έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της δολοφονίας και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Πώς προέκυψε η συμπλοκή

Η αιτία της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ 20-25 ατόμων αφγανικής και πακιστανικής καταγωγής στην οδό Μενάνδρου φέρεται να ήταν διαφορές από διακίνηση ναρκωτικών αλλά και μια προγενέστερη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. που είχε οδηγήσει στην σύλληψη δύο εμπόρων χασίς.

Πρόκειται για ένα νέο δείγμα της δράσης ποινικών στο κέντρο της Αθήνας, παρά τις «σαρώσεις» από υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα