Μελάνια Τραμπ : «Πάρτι» στο Twitter για την ανακαίνιση στον κήπο του Λευκού Οίκου

12:24 24/8/2020 - Πηγή: In.gr

Η ανακαίνιση που έκανε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δεν έτυχε της επιδοκιμασίας των χρηστών του Twitter, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που συνέκριναν την σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ με την Μαρία Αντουανέτα.

Πριν από λίγους μήνες ανακοινώθηκε ότι η Μελάνια Τραμπ πρόκειται να ανακαινίσει τον Κήπο των Ρόδων στον Λευκό Οίκο, εν μέσω της πανδημίας.

Το Σάββατο, αποκάλυψε το αποτέλεσμα της ανακαίνισης και πολλοί δεν
χάρηκαν με αυτό.

Με απογοήτευση οι αμερικανοί διαπίστωσαν ότι η Πρώτη Κυρία διέπραξε ένα έγκλημα αφού πολλά από τα όμορφα λουλούδια, μερικά από τα οποία φυτεύτηκαν από την ίδια τη Τζάκι Κένεντι στη δεκαετία του 1960 αλλά και οι εμβληματικές κερασιές που κοσμούσαν τον κήπο ξεριζώθηκαν και αντικαταστάθηκαν από πλάκες και θάμνους.

#MelaniaTrump aka #MarieAntoinette cops backlash for destroying Jackie Kennedy’s #RoseGarden – it’s now called officially the #RoseGardenMassacre https://t.co/8vvQs8muRO

— Debbie (@st_wolverine) August 23, 2020

Ο κήπος έξω από το Οβάλ Γραφείο είχε παραμείνει σχεδόν ανέγγιχτος από το 1913 με λίγες παρεμβάσεις από τότε μεταξύ αυτών και των Κένεντι.

Ωστόσο, ο επανασχεδιασμός της δέχθηκε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι φωτογραφίες πριν και μετά την ανακαίνιση δείχνουν μια τεράστια αλλαγή από τα πολύχρωμα άνθη, με πολλούς να λένε πως διέγραψε το έργο των προηγούμενων ενοίκων του Λευκού Οίκου.

Το hashtag #MarieAntoinette έγινε κάπως έτσι trend στο Twitter, καθώς αρκετοί συνέκριναν την Πρώτη Κυρία με την Μαρία Αντουανέτα, τονίζοντας πως ήταν κακή στιγμή να ρίξει χρήματα σε έναν κήπο, ενώ εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν χάσει τις δουλειές τους εν μέσω την πανδημίας του κοροναϊού.

Melania has removed the diversity of color and texture, destroyed history – sterilized and literally whitened the landscape – just in time for her presentation for the POLITICAL RNC convention. Who feels sorry for her, now? #MarieAntoinette #DumpTrump #DumpTrumpDayNov3 pic.twitter.com/7Zye2t1M28

— notyou (@AmyBarley) August 23, 2020

So, like he husband, everything she touches turns to shit #MarieAntoinette https://t.co/4jnKlPLDy5

Chuck (@StBonas88) August 23, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα