«Με προσήγαγαν μαζί με το παιδί μου στα Γιαννιτσά»

22:28 5/3/2019 - Πηγή: In.gr

Μαζί με τον ανήλικο γιο του βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών, ένας εκ των προσαχθέντων στα Γιαννιτσά, ο οποίος και κατέθεσε σχετική μήνυση.

Ο κ.Κώστας Πισμισάκης ανέφερε ότι το παιδί του ήταν παρόν σε όλη τη διαδικασία και μετά από μια ώρα το παρέλαβε ταξί για να το πάει σπίτι.

«Θέλω να δικαστούν αυτοί που έδωσαν την εντολή να μας προσάγουν. Η εντολή δόθηκε από κάποιους μεγάλους και αυτοί εκτέλεσαν. Εγώ εκεί είχα ραντεβού με τον γιο μου, που έγραφε ένα τεστ

και τον περίμενα να φύγουμε. Γνώριζα ότι κάτι γινόταν εκεί, αλλά δεν είχα σχέση. Και ούτε ήθελα να έχω σχέση μ’ αυτό», είπε ο κ.Πισμισάκης.

Πρόκειται για έναν από τους «προληπτικά προσαχθέντες» πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη στα Γιαννιτσά, προκειμένου να μην εκφράσουν την αντίθετη άποψή τους με τις κυβερνητικές πολιτικές, με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο ίδιος αν και έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τη συγκεκριμένη μέρα υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σημείο συγκυριακά, περιμένοντας το γιό του.

https://tv.in.gr/uploads/20190305/221234_pismisis.mp4

Keywords
Τυχαία Θέματα