Με Καφού, Χασάν και… Σα η λίστα του Ολυμπιακού

23:30 3/8/2020 - Πηγή: In.gr

Τη λίστα για τον επαναληπτικό με την Γουλβς έστειλε στην UEFA το βράδυ της Δευτέρας ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει σε αυτή τους Χασάν και Καφού.

Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε τους δύο ποδοσφαιριστές και βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με τη βρετανική ομάδα στο Μολινό.

Στην ευρωπαϊκή λίστα παρέμειναν οι Τοροσίδης και Λοβέρα, ενώ εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Σουντανί, όπως επίσης και ο Μπρούνο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη λίστα για τη ρεβάνς με τη Γουλβς, αλλά και τα επόμενα ματς εάν προκριθεί ο Ολυμπιακός, βρίσκεται κανονικά και ο Ζοσέ Σα, παρότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην προπόνηση.

Ο Ιβηρας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι και έχει τεθεί νοκ-άουτ για την αναμέτρηση του Μολινό. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν, με τον Τζολάκη να είναι στον πάγκο.

Η λίστα για τα παιχνίδια του UEFA Europa League

Λίστα Α

Αλέν, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Καφού, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Χασάν, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Λίστα Β

Φέκκας, Καραργύρης, Λιάτσος, Μαρτίνης, Νικόλης, Σουρλής, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα