Μάζεψε εθελοντικά τα σκουπίδια από παραλία και περιμένει μία εβδομάδα το απορριμματοφόρο

04:17 13/8/2019 - Πηγή: In.gr

Ντροπή και μόνο ντροπή είναι η λέξη που ταιριάζει για να περιγράψει την εικόνα των σκουπιδιών που έχουν παρατήσει εδώ και μια εβδομάδα στην παραλία της Μεσημβρίας, στην Αλεξανδρούπολη.

«Εχω την υπόσχεση… »

Και η λέξη ντροπή δεν είναι προσχηματική. Κρύβει ακριβώς αυτό που αισθανθήκαμε όταν επικοινώνησε με το e-evros.gr η εθελόντρια η οποία πριν μια εβδομάδα είχε μαζέψει τα σκουπίδια που παράτησαν στην περιοχή της Μεσημβρίας.

Μάλιστα, τότε μας είχε πει: «Εχω την υπόσχεση ότι θα περάσει

απορριμματοφόρο να πάρει τις σακούλες. Ιδωμεν… »

Ε, λοιπόν, όχι μόνο δεν πέρασε κανένα απορριμματοφόρο αλλά τα σκουπίδια διπλασιάστηκαν και όπως είναι λογικό η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή είναι απαράδεκτη.

«Μαζεύτηκαν περισσότερα… »

«Παρ’ όλες τις προσδοκίες μου οι σακούλες με τα μαζεμένα σκουπίδια ήταν εκεί, και όχι μόνο, εμπλουτισμένα με νέα κάθε προέλευσης, χρώματος και σχεδίου. Εγώ δεν έχω τρόπο να τα μεταφέρω, παραιτούμαι. Απογοήτευση και πικρία. Αυτό μας αξίζει; Εχει τουρίστες εκεί» ανέφερε φανερά απογοητευμένη.

Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι η συντοπίτισσά μας εθελοντικά προσπάθησε να καθαρίσει την περιοχή, την περιοχή που περνάνε καθημερινά τουρίστες και δυστυχώς σε αυτήν την προσπάθειά της βρέθηκε μόνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα