Μαρία Μενούνος : Ο πατέρας της ξύρισε το κεφάλι του – Πάντα δίπλα στη σύζυγό του

09:12 25/3/2020 - Πηγή: In.gr

H Μαρία Μενούνος είναι ιδιαίτερα ύ δεμένη με την οικογένειά της και δραστήρια στα social media, ενώ μοιράζεται συνέχεια στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

View this post on Instagram

#WinTheWait-Just had mindset expert @trevormoawad on #BetterTogether (live on fb/YouTube) & we talked all about how to stay neutral

& strong during this time & how to win in areas we can control, while we wait for progress with everything going on. We’re always talking about how we don’t have time to get certain things done & now, due to these unfortunate circumstances we find ourselves all facing the same issue together, but with a little mindset adjustment we can try & make the best of the time we have. So let’s try and #WinTheWait & get some of the things done that we haven’t had time for. Tag 3 people who need some mindset advice during this time. Hope everyone’s staying safe Tune in Mon-Fri!

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on Mar 19, 2020 at 2:39pm PDT

Η Μαρία Μενούνος έχει μοιραστεί αρκετές φορές τα νέα για την υγεία της μητέρας της με τους ακολούθους της στα social media και αυτή τη φορά συγκίνησε, καθώς μοιράστηκε την όμορφη πράξη του μπαμπά της, με την οποία θέλησε να συμπαρασταθεί στη γυναίκα του και μητέρα της Μαρίας, που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Τόσο η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια όσο και η μητέρα της, Λίτσα Μενούνος, είχαν διαγνωστεί στο παρελθόν με όγκο στον εγκέφαλο.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η μητέρα της έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο, αλλά όλοι μαζί προσπαθούν να μη χάνουν την αισιοδοξία τους.

Η Μαρία κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να βγει νικήτρια, ενώ η μητέρα της συνεχίζει με δύναμη και αισιοδοξία, καθώς τα νέα για την πορεία της υγείας της είναι όλο και καλύτερα.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η παρουσιάστρια είχε ενημερώσει τους followers της για την πορεία της υγείας της μητέρας της.

«Εχθές λάβαμε υπέροχα νέα για τη μαμά. Ο όγκος στον εγκέφαλο έχει συρρικνωθεί. Το να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς επέμβαση θεωρείται μεγάλη μάχη.

Σαν οικογένεια δεν είμαστε θαυμαστές της χημειοθεραπείας. Μέσα σε τρεις μήνες, είδαμε την συρρίκνωση στην φωτογραφία αυτή. Πήγαμε ακόμη και στο Μεξικό για τις θεραπείες. Επίσης βρίσκεται σε διατροφή, χωρίς ζάχαρη και υδατάνθρακες. Τον τελευταίο καιρό προσευχόμασταν αρκετά», έγραφε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B7HBslkpUeI/?utm_source=ig_embed

Πρόσφατα, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, που απεικονίζει τον πατέρας της με ξυρισμένο κεφάλι με σκοπό να συμπαρασταθεί στη μητέρα της.

«Πόσο αξιολάτρευτοι είναι οι γονείς μου; Ο πατέρας μου ξύρισε το κεφάλι του αυτό το Σαββατοκύριακο και είπε ότι ήθελε να της κάνει παρέα και να την κάνει να νιώσει καλύτερα» έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μενούνος στο προφίλ της στο Instagram:

View this post on Instagram

How cute are my parents? Dad shaved his head this wknd and said he wanted to join her and make her feel better.

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on Mar 23, 2020 at 12:43pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα