Μάντζιος : «Κερδίσαμε δύσκολα, αλλά δίκαια»

18:41 1/11/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Άκης Μάντζιος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Άρης ήταν καλύτερος παρά τα μεγάλα προβλήματα απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι και την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: «Θα πρέπει

να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Περασαμε δύο δύσκολες εβδομάδες. Ήταν ερωτηματικό πώς θα παρουσιαστούμε.  Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Μετά, μας έπιασε λίγο το.ενστικτο  για να κρατήσουμε το σκορ και να μπορέσουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Για το οτι ο Γκαρσία απέδωσε καλύτερα ως επιτελικός μέσος: «Μας βοήθησε πολύ αυτή η αλλαγή. Βρήκε τους χώρους που ήθελε. Έχει την ταχύτητα. Ήταν σημαντική η βοήθεια του, όπως σημαντική ήταν και η βοήθεια των παιδιών που μπήκαν. Έδωσαν τα πάντα».

Για τα πολλά προβλήματα της ομάδας του: «Είχαμε πολλά προβλήματα. Οκτώ παίκτες με κορωνοϊό, με τον Ρόουζ τιμωρημένο και τον Σάσα τραυματία. Δεν σταθήκαμε σε αυτό. Θέλαμε τη νίκη. Με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, την πήραμε δίκαια ».

Για το οτι ακόμα μια φορά ο Άρης κερδίσε με 1-0: «Εκτός από τους βαθμούς, έχει σημασία και η βελτίωση της ομάδας. Πιστεύω οτι σιγά σιγά θα πετύχουμε και περισσότερα γκολ».

Για την πρώτη θέση: «Ειναι κάτι που μας αρέσει πολύ.Ακομα έχει πολλά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα