Μαίρη Χρονοπούλου: Πώς είναι σήμερα η μεγάλη ηθοποιός

18:02 27/8/2019 - Πηγή: In.gr

Η ηθοποιός, όπως είναι γνωστό, βρέθηκε πριν καιρό σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν πολλά χρόνια καθώς βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

View this post on Instagram

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας… 8/03/2018 Happy Women's Day ! #mairixronopoulou #happywomensday #womensday

A post shared by Μαίρη Χρονοπούλου (@mairixronopoulou_fanpage) on Mar 8, 2018 at 10:19am PST

Τα προβλήματα

με την υγεία της είναι πολλά και την ταλαιπωρούν καιρό.

View this post on Instagram

Μαίρη Χρονοπούλου _ "Του αγοριού απέναντι" (Μια κυρία στα μπουζούκια – 1968) _ @faidwngeorgitsis @zoi_laskari_fanpage @mariaelenizoi @zoe_laskari @kostasvoutsas_official @mairi_xronopoulou_fp @mairi_xronopoulou_fanpage @mairixronopoulou_fanpage @mairh_xronopoulou #miakyriastampoyzoukia #mairixronopoulou #mairixronopoulou #μαιρουλαμου #μαιρηχρονοπουλου #μαίρηχρονοπούλου #κωσταςβουτσας #ζωηλασκαρη #φαιδωνγεωργιτσης #γιαννηςβογιατζης

A post shared by Μαίρη Χρονοπούλου (@mairixronopoulou_fanpage) on Oct 3, 2018 at 9:44am PDT

Πριν από έναν χρόνο είχε δώσει μια συνέντευξη και είχε μιλήσει για όλα. Η Λαμάρα, η καλή της φίλη και προσωπική της βοηθός έχει φύγει από το πλευρό της και βρίσκεται στην Γεωργία, αυτό μοιάζει να την έχει καταρρακώσει.

Πρόσφατα μια καλή της φίλη την επισκέφτηκε και φωτογραφήθηκε μαζί της στο κρεβάτι. Εκείνη άβαφη, μα χαμογελαστή πόζαρε δίπλα της, μα η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά!

View this post on Instagram

Αχχχ… Μαιρούλα… Αστέρι μας μεγάλο! Η φωτογραφίες είναι από την πρεμιέρα της παράστασης "Γοργόνες και Μάγκες" που ανέβηκε για πρώτη φορά μετά από 49 χρόνια στο θέατρο Broadway. #mairixronopoulou Σύρετε για περισσότερες φωτογραφίες!

A post shared by Μαίρη Χρονοπούλου (@mairixronopoulou_fanpage) on Dec 8, 2017 at 2:41am PST

Δείτε την σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα