Μάιλι Σάιρους : Είμαι νηφάλια εδώ και τέσσερις μήνες

16:38 23/10/2019 - Πηγή: In.gr

Η διάσημη σταρ της ποπ Μάιλι Σάιρους πήρε το κινητό στο χέρι και μέσω live Instagram απευθύνθηκε στους θαυμαστές και followers, προχωρώντας σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις.

Συγκεκριμένα, η Μάιλι Σάιρους, δήλωσε πως βρίσκεται σε περίοδο αποτοξίνωσης, γεγονός που την κάνει να αισθάνεται περήφανη για τον εαυτό της.

«Είμαι
τέσσερις μήνες νηφάλια. Είναι ό,τι καλύτερο έχω νιώσει και λάμπω», είπε μεταξύ άλλων η Μάιλι Σάιρους.

Ο νέος της σύντροφος, το μοντέλο και τραγουδιστής Κόντι Σίμπσον, συμμετείχε στο livestream της Μάιλι Σάιρους και μαζί αποκάλυψαν κάποια πράγματα για τη σχέση τους, όπως το πώς η μακροχρόνια φιλία τους κατέληξε σε ερωτική σχέση.

Όταν θαυμαστής ρώτησε την Μάιλι Σάιρους, πότε έδωσαν το πρώτο τους φιλί, εκείνη απάντησε ότι είναι δύσκολο να θυμηθεί και πιθανόν, να έγινε σε κάποιο club τέσσερα χρόνια πριν.

Τότε ο Κόντι Σίμπσον έσπευσε ν’ απαντήσει και να διορθώσει την Μάιλι Σάρους, υπενθυμίζοντας της, πως το πρώτο τους φιλί ήταν το 2016, στο club 10ΑΚ στο Λος Άντζελες.

View this post on Instagram

Miley Cyrus and her new beau Cody Simpson are spotted getting breakfast together with Miley’s mom | link in bio with more details | : Backgrid #mileycryus #codysimpson

A post shared by ET Canada (@etcanada) on Oct 12, 2019 at 4:07pm PDT

View this post on Instagram

your new alarm clock

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Oct 18, 2019 at 7:03pm PDT

View this post on Instagram

Tat Queen / King @billyidol @perri.lister

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Oct 16, 2019 at 10:39am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on Oct 6, 2019 at 12:43am PDT

Η θύελλα με την LGBTQ κοινότητα

Στο ίδιο livestream η Μάιλι Σάιρους, προχώρησε σε ένα σχόλιο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην LGBTQ κοινότητα.

Η διάσημη τραγουδίστρια, απευθυνόμενη στις γυναίκες ακολούθους της δήλωσε πως «δεν χρειάζεται να είναι γκέι αν βρεις τον σωστό άντρα».

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι Σάιρους έκανε μια σύντομη σχέση, που βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ, με την ριάλιτι σταρ Κέιτλιν Κάρτερ.

Λίγο καιρό αργότερα, η Σάιρους χωρίζει και με την Κάρτερ, ξεκινώντας τη σχέση της με τον Κόντι Σίμπσον, με τον οποίο έκαναν την περασμένη Κυριακή ένα Instagram Live.

View this post on Instagram

Nothing like mom’s approval! #CodySimpson’s mama Angie Simpson is all for his relationship with #MileyCyrus and even showed the couple off on her own Instagram! Link in bio to see the adorable shoutout and Miley’s mom Tish Cyrus’ surprise response. Did somebody say double date? (: MEGA)

A post shared by Life & Style Weekly (@lifeandstyleweekly) on Oct 14, 2019 at 12:19pm PDT

View this post on Instagram

Süüüüüüßestes Foto von Cody Simpson und Miley

Keywords
Τυχαία Θέματα