Κρατούμενος – ασθενής έκρυβε σουγιά στην τσέπη του

12:04 1/10/2020 - Πηγή: In.gr

Αντιμέτωποι με ένα ακόμα επικίνδυνο περιστατικό ήρθαν αστυνομικοί που προχώρησαν στην έκτακτη μεταφορά κρατουμένου σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, κατά τη μεταφορά ενός κρατουμένου των φυλακών Αγίου Στεφάνου Πάτρας σε νοσοκομείο ως έκτακτο περιστατικό, εντόπισαν στην τσέπη του κρατουμένου ένα σουγιά.

Όπως σημειώνουν, δεν είναι η πρώτη φορά που κινδυνεύουν αστυνομικοί που συνοδεύουν τον ασθενή – κρατούμενο, ενώ παράλληλα, υπενθυμίζουν τα αποτελέσματα των ελέγχων στα κελιά των φυλακών Αγίου Στεφάνου, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων 25 μαχαίρια, λαμές, ναρκωτικά, ακόμα και χώρος αποστακτηρίου

τσίπουρου!

Καταγγελία στον εισαγγελέα

Οι αστυνομικοί έφτασαν μέχρι τον εισαγγελέα σχετικά με τις μεταγωγές κρατουμένων, κάνοντας καταγγελία για την παράταση της παροχής υπηρεσιών από την ΕΛ.ΑΣ. στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τονίζουν ότι «οι μεταγωγές κρατουμένων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αφενός εγκυμονούν αυξημένο κίνδυνο απόδρασης και άμεσο κίνδυνο μετάδοσης του κοροναϊού στις φυλακές και αφετέρου στερούν τους πολίτες από τις πενιχρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες είναι διατεταγμένες για την προστασία τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα