Κοροναϊός: H Ιρλανδία ακυρώνει όλες τις παρελάσεις της εορτής του Αγίου Πατρικίου

21:17 9/3/2020 - Πηγή: In.gr

Η Ιρλανδία έχει ακυρώσει όλες τις ετήσιες παρελάσεις για τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου (μίας από τις μεγαλύτερες ετήσιες εορτές). Εξετάζει αν θα γίνουν άλλα events για τις διακοπές, ανακοίνωσε η ιρλανδική κυβέρνηση τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης

«Λόγω της ιδιαίτερης φύσης και της κλίμακας των φεστιβάλ την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, σχετικά με το μέγεθος (σε πληθυσμιακό επίπεδο), η μάζωξη των τοπικών και διεθνών ταξιδιωτών και η συνεχιζόμενη εξέλιξη της κοινοτικής μετάδοσης (του ιού) και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σε συνδυασμό

με την εμφάνιση ορισμένων κρουσμάτων τοπικής-κοινοτικής μετάδοσης στην Ιρλανδία, η Κυβέρνηση αποφάσισε ότι οι παρελάσεις της ημέρας του Αγίου Πατρικίου, συμπεριλαμβανομένες και του Δουβλίνου, δε θα συνεχιστούν».

Επί πρόσθετα, αναφέρει: «Αυτή η απόφαση βασίζεται στη συμβουλή της Εθνικής Ομάδα Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Υγεία. Η κατάσταση σε σχέση με άλλα events και μαζικές συναντήσεις παραμένει υπό εξέταση και οποιαδήποτε απάντηση θα βρίσκεται προσανατολισμένη από την Εθνική Ομάδα Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Υγεία, η οποία έχει προγραμματισμένη συνάντηση αύριο, μαζί με τη γνώμη του οργανισμού της Δημόσιας Υγείας».

Πηγή: edition.cnn.com

Keywords
Τυχαία Θέματα