Κοροναϊός : Μήνυμα Μητσοτάκη στο Twitter μέσω… Τσιτσιπά και Σπύρου Παπαδόπουλου

12:57 14/3/2020 - Πηγή: In.gr

«Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας – προφυλάσσουμε την κοινωνία»., αναφέρει το μήνυμα του πρωθπυουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες σχετικά με τον κοροναϊό.

Το μήνυμα αναρτήθηκε στην σελίδα του πρωθπυουργού στο Twitter συνοδευόμενο από το ειδικό ενημερωτικό βίντεο της πολιτείας στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.

Κλείνουμε

την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας – προφυλάσσουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι #μενουμε_σπιτι pic.twitter.com/jIC9YBfHSK

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 14, 2020

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε στο μείζον ΄έμα των ημερών και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, όπου ανέβασε ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον κοροναϊό γράφοντας τα εξής: «Ευχαριστούμε Στέφανε! Είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι, αναλογιζόμενοι ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό μας. Αλλά και για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες δίπλα μας».

Ευχαριστούμε Στέφανε! Είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι, αναλογιζόμενοι ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό μας. Αλλά και για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες δίπλα μας. https://t.co/Jzf2e34D30

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 12, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα