Κοροναϊός : Ενημερώθηκε με SMS ότι δεν έχει νοσήσει χωρίς να έχει κάνει τεστ

19:12 11/11/2020 - Πηγή: In.gr

Δεν είχε ποτέ κανένα σύμπτωμα. Δεν περίμενε ποτέ στην ουρά για να κάνει τεστ για τον κοροναϊό. Δεν έκανε ποτέ τεστ. Και όμως. Με αυτό το SMS ενημερώθηκε ότι όχι μόνο είχε κάνει τεστ και μάλιστα, rapid αλλά ήταν και αρνητική.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο facebook,

η 50χρόνη γυναίκα ειδοποιήθηκε με αυτό το SMS από τον ΕΟΔΥ ότι υποβλήθηκε σε τεστ, κάτι που όπως λέει στο MEGA δεν συνέβη ποτέ.

«Είμαι αρνητική στον κοροναϊό! Και για να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι έκανα τεστ, χαμπάρι δεν πήρα. Τώρα που με βρήκανε, απορώ. Εγώ στο χωράφι ήμουν και τάιζα τα σκυλιά εκείνη την ώρα. Αλλά απ’ ότι φαίνεται τα τεστ έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία. Γίνονται εξ αποστάσεως. Κάτι σαν αερό-φωτογραφία ας πούμε. Ευτυχώς και ο ΕΟΔΥ! Να είναι καλά οι άνθρωποι και μου έκαναν το τεστ και μου έστειλαν μήνυμα για να ησυχάσω…».

To επίμαχο SMS με τα αποτελέσματα του τεστ του κοροναϊού που δεν έκανε ποτέ ανέφερε:  «Υποβληθήκατε σε τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Sars – Cov 2 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις 16:23 σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό».

Τι λέει η ίδια

Την αντίδρασή της στο μήνυμα του ΕΟΔΥ περιγράφει αποκλειστικά στο Live Νews η 50χρονη γυναίκα.

«Ποτέ δεν πήγα να κάνω test για τον κοροναϊό, ούτε είχα συμπτώματα. Ήμουν όλη ημέρα σπίτι μου και τάιζα τα σκυλιά μου την ώρα που φαίνεται ότι έκανα το τεστ. Όταν έλαβα το sms το θεώρησα αστείο και το ανέβασα με χιουμοριστική διάθεση. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος με το τηλέφωνο».

Η ανάρτησή της έκανε τον γύρο του διαδικτύου αλλά κάπου στην «διαδρομή», αρνητές του κοροναϊού την χρησιμοποίησαν ως απόδειξη των όσων υποστηρίζουν.

«Ορισμένοι επιτήδειοι πήραν το post μου και το έκαναν σημαία ότι δεν υπάρχει κοροναϊός και ότι όλα είναι ψεύτικα. Ποτέ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Φυσικά και ο ιός υπάρχει και πρέπει όλοι να προσέχουμε. Βρήκα το μπελά μου με αυτό το post που το ανέβασα χιουμοριστικά.»

Μάλιστα, κάποιοι την κατηγόρησαν για διασπορά ψευδών ειδήσεων με την 50χρονη να επιμένει ότι το τεστ είναι αληθινό.

Από την πλευρά του ο ΕΟΔΥ, ζητά προκειμένου να ελεγχθεί η αναφορά της κυρίας να υπάρξει επίσημη έγγραφη καταγγελία στον Οργανισμό.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
Keywords
Τυχαία Θέματα