Κοροναϊός : Δωρεάν μάσκες από τη Sirina φτιαγμένες από… εσώρουχα πρωταγωνιστριών

20:52 16/9/2020 - Πηγή: In.gr

Εμπράκτως στη μάχη κατά του κοροναϊού ρίχνεται η γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, Sirina.

Συγκεκριμένα, η εταιρία θα… φτιάξει μάσκες προστασίας από τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών της!

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία με ανάρτησή της στα social media, έδωσε όλο το βεστιάριο των τελευταίων 20 ετών για να φτιαχτούν μάσκες προστασίας οι οποίες μάλιστα θα διατεθούν δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει από μια.

Οι μάσκες θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας και ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να στείλει email με το αίτημά του στο [email protected]

View this post on Instagram

Η Sirina έδωσε όλο το βεστιάριό της των τελευταίων 20 ετών, για να φτιαχτούν μάσκες προστασίας για τον COVID-19 από τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών της, και τα δίνει δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει email στο [email protected] . tv. Οι μάσκες θα δωθουν με σειρά προτεραιότητας.

A post shared by Sirina (@sirina_official) on Sep 16, 2020 at 5:09am PDT

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Δημήτρης Σειρηνάκης, παραγωγός και σκηνοθέτης ταινιών για ενήλικες, είχε δώσει δωρεάν πρόσβαση στο κανάλι της εταιρείας του, σε όλους τους Έλληνες που έμειναν σπίτι λόγω του κοροναϊού, ενώ παράλληλα είχε διακόψει προσωρινά τα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών του για λόγους ασφαλείας.

View this post on Instagram

#μένουμεσπίτι #μενουμεσπιτι #μένουμε_σπίτι #μενουμε_σπιτι

A post shared by Sirina (@sirina_official) on Mar 16, 2020 at 3:17am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα