Κινέζικο γήπεδο θυμίζει… Σεπόλια προς τιμήν του Αντετοκούνμπο

21:17 4/7/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλής αθλητές παγκοσμίως. Η εκτόξευση του από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Ελλάδα και έπαιζε σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στα Σεπόλια, μέχρι και σήμερα είναι τεράστια.

Ο Greek Freak ανακηρύχθηκε πριν μερικές μέρες MVP του ΝΒΑ και είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Η αναγνωρισιμότητα

του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη είναι μεγάλη, ενώ το «παραμύθι» της ζωής του είναι παράδειγμα για κάθε άνθρωπο στον κόσμο.

Όπως είναι λογικό, ο Γιάννης έχει «μεγαλώσει» και συνεχίζει να… μεγαλώνει τόσο σαν παίκτης αλλά και ως άνθρωπος καθημερινά και είναι με τη συνδρομή και της Nike ένα παγκόσμιο Brand name που θα αφήσει εποχή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δημιουργία του γηπέδου στα Σεπόλια προς τιμήν του, αλλά και όλη η καμπάνια της αμερικάνικης εταιρίας με κεντρικό πρόσωπο τον Έλληνα σούπερ σταρ που έχει ως στόχο το Παγκόσμιο της Κίνας.

Εκεί όπου ο Γιάννης καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι παρών και πιθανότατα θα είναι και ο καλύτερος παίκτης που θα αγωνίζεται στα γήπεδα της κορυφαίας διοργάνωσης. Η απήχηση του Γιάννη στον απλό κόσμο αλλά και σε όλες τις χώρες είναι τέτοια που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το παράδειγμα ενός γηπέδου που φτιάχτηκε για εκείνον στην Κίνα είναι χαρακτηριστικό και αναμφίβολα εντυπωσιάζει.

Το ανοιχτό γήπεδο δημιουργήθηκε στο Πεκίνο της Κίνας σε ένα μοναδικό περιβάλλον και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες είναι πανέμορφο, με την ασιατική χώρα να κινείται όλο και πιο πολύ στους ρυθμούς του MVP του ΝΒΑ.

Δείτε το γήπεδο για τον Γιάννη στην Κίνα:

View this post on Instagram

Giannis stadium from Beijing, China

A post shared by giannis34 (@giannis34china) on Jul 4, 2019 at 8:55am PDT

View this post on Instagram

Giannis stadium from Beijing, China

A post shared by giannis34 (@giannis34china) on Jul 4, 2019 at 8:54am PDT

View this post on Instagram

22nd & 1st. MVP and hero. Next challenge: @giannis_an34 #GiannisAntetokounmpo #Antetokounmpo #Antetokounbros #MVP #GreakFreak #NikeBasketball #ZoomFreak1 #N3546 #E4L #Family1st

A post shared by Charles Shan (@jokermancharles) on Jul 4, 2019 at 9:30am PDT

View this post on Instagram

#greekfreak #giannisantetokounmpo #mvp #N3546 #ekin #E4L #family @giannis_an34

A post shared by 刘健烨 (@michael_liuuu) on Jul 4, 2019 at 9:32am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα