Κέρκυρα : Σπάει τη σιωπή της η μητέρα της 29χρονης

16:24 4/1/2019 - Πηγή: In.gr

Σοκάρουν νέες πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 29χρονης στην Κέρκυρα από τα χέρια του της του πατέρα.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας έσπασε τη σιωπή της μιλώντας για τον πρώην άντρα της, αναφέροντας μάλιστα ότι είχε να δει την κόρη της για περισσότερο από 10 χρόνια.

Όπως λέει δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της 28χρονης θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει.

«Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο

περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε».

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου», λέει κλαίγοντας και συνεχίζει..

«Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν».

https://tv.in.gr/uploads/20190104/161905_egklhma_sthn_kerkura_xespa_h_mhtera_ths_29xronhs_-__th_megalwsa_mexri_ta_16_kai_meta_mou_thn_phran_.mp4

Ο δράστης έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Σάββατο, το μεσημέρι.

Ο 52χρονος έχει ομολογήσει στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του.

Εξάλλου χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή «πάλεψε» για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν «σκύλα», εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

Τα τελευταία λόγια της άτυχης κοπέλας

«Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς», είναι τα τελευταία σπαρακτικά λόγια της 29χρονης λίγο πριν ξεψυχήσει από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον πατέρα της με σιδερόβεργα.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ANT1 που μετέδωσε σε ρεπορτάζ τα τελευταία λόγια που φέρεται να είπε η άτυχη κοπέλα στον πατέρα της, η 29χρονη παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε προσπάθησε να αντισταθεί για να γλιτώσει αλλά δεν τα κατάφερε.

«Κατόπιν λογομαχίας υπήρξε η επίθεση, την χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της», δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Νούλεζας Βασίλης.

«Την είχε στο κοτέτσι, την σακάτευε στο ξύλο»

Οι μαρτυρίες των γειτόνων της οικογένειας, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο πατροκτόνος και ο δικηγόρος του, ότι δεν είχε ασκήσει ποτέ βία. «Την είχε στο κοτέτσι» λέει μια γειτόνισσα, ενώ ένας άλλος γείτονας, πρόσθεσε ότι «Την σακάτεψε στο ξύλο μια φορά που άργησε να γυρίσει στο σπίτι μισή ώρα».

Οσον αφορά στον σύντροφό της, όπως αποκάλυψε στο οικείο περιβάλλον του, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ύστερα κι από δικές της πιέσεις, την πήγε ο ίδιος με τον θετό του πατέρα γύρω στις 20:30 στο πατρικό της για να ευχηθεί στον πατέρα της. Συμφώνησαν δύο ώρες αργότερα να την πάρουν, ωστόσο, τα ίχνη της είχαν χαθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα