«Κεραυνοί» Μαρινάκη σε Χούμπελς: «Τα είδατε και εσείς σήμερα»

22:32 1/12/2019 - Πηγή: In.gr

Η… εξυγίανση «οργίασε» ξανά στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε απέναντι του μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και την διαιτησία που του αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στο 0-1 και συνολικά «έπαιξε» στο ρυθμό του… ΠΑΟΚ βοηθώντας τον να γλιτώσει την ήττα στο Καραϊσκάκη.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και άνθρωποι της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ που έχουν υπό την εποπτεία τους την… εξυγιαντική ΕΠΟ

και είδαν από κοντά τα όσα συμβαίνουν, τα όσα αφήνουν οι ίδιοι να συμβαίνουν  για την ακρίβεια με στόχο ο ΠΑΟΚ να είναι πάντα ο ευνοημένος του ποδοσφαίρου μας. Με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο μας να διαλύεται!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέποντας τον επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης Χέρμπερτ Χούμπελς που μαζί με άλλους δύο αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ ήταν στο γήπεδο, εξαπέλυσε «κεραυνούς» για όσα οι ίδιοι επιτρέπουν να γίνονται!

«Το αφήνετε να γίνεται, δεν σέβεστε το προιόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με τον Χούμπελς να γνέφει απλά καταφατικά.

«Είσαι ικανοποιημένος από την διαιτησία σήμερα; Τα είδες; Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα που είναι αγρίμια.

Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που δεν σταμάτησε να τους τονίζει πως για αυτό το «έγκλημα» που εξελίσσεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υπεύθυνοι η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ που το παρακολουθεί και δεν κάνει τίποτα.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός αναμένεται αύριο να απευθυνθεί ξανά στην ΟΥΕΦΑ επιδιώκοντας να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή ο Χούμπελς απάντησε πως «ένα ματς ήταν…» με τον Μαρινάκη να απαντά πως «κάθε αγωνιστική τα ίδια γίνονται, έχετε χάσει τον έλεγχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα