Κάτια Ταραμπάνκο : Θύμα διαδικτυακής απάτης – Τι συνέβη

11:41 7/1/2020 - Πηγή: In.gr

Με ένα post στο instagram η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε γνωστό πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του GNTM και μία από τις δύο νικήτριες του ριάλιτι μόδας πληροφορήθηκε πως κυκλοφορεί στα social media και συγκεκριμένα στην στην εφαρμογή «Tik Tok» ένα ψεύτικο προφίλ που παρίστανε την ίδια.

View this post on Instagram

Wow

queen

A post shared by ᴋᴀᴛɪᴀ ᴛᴀʀᴀʙᴀɴᴋᴏ (@katiatarabanko.fans) on Dec 17, 2019 at 12:36pm PST

View this post on Instagram

@kweenkatyatar Ότι και να πω θα είναι λιγο… Νικησες με την αξία σου , με τον επαγγελματισμό σου και την ψυχραιμία σου ακομα και αν ολοι ήθελαν να σε ρίξουν.Πραγματικά το αξίζεις.Σε αγαπαμε παρα πολύ και θα σε υποστηρίζουμε σε οτι και να κάνεις .

A post shared by ᴋᴀᴛɪᴀ ᴛᴀʀᴀʙᴀɴᴋᴏ (@katiatarabanko.fans) on Dec 20, 2019 at 10:52pm PST

View this post on Instagram

Μια μεγάλη ανατροπή επιφύλασσε ο τελικός του GNTM 2 καθώς αναδείχτηκαν δύο νικήτριες! Η Άννα – Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό είναι οι νικήτριες του GNTM 2 αφού ισοβάθμησαν με 112 βαθμούς, μετά τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών! Άννα – Μαρία και Κάτια θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ ενώ και οι δύο θα κάνουν από ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο και εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro. Συγχαρητήρια! #GNTMgr #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Dec 20, 2019 at 10:53am PST

View this post on Instagram

MY GIRLS

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα