Καρυπίδης: «Μνημειώδης συνεργασία για εξαγωγή νερού στην Κίνα»

20:55 16/1/2019 - Πηγή: In.gr

Στην Κίνα βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με την αδερφή του και πρόεδρο του Hellenic Trade Council (Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με σκοπό τη διεύρυνση των εμπορικών δραστηριοτήτων και συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας), Ειρήνη Καρυπίδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, που έκλεισε μια σημαντική

εμπορική συμφωνία για την εξαγωγή ελληνικού νερού σε μεγάλες πόλεις της χώρας, μίλησε στα εγκαίνια του μόνιμου Ελληνικού Περιπτέρου στη Ζώνη Ελευθέρου Εμπορίου της Σαγκάη, αναφέροντας τα εξής: «Είμαστε σήμερα εδώ για να εγκαινιάσουμε και να θεμελιώσουμε μία ευρύτερη εμπορική συνεργασία. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώνουμε ότι είμαστε εμείς που εξάγουμε την Ελλάδα στην Κίνα. Με μία μνημειώδη συνεργασία, στην εξαγωγή του δικού μας, ελληνικού νερού από τη Σαμαρίνα των Γρεβενών, στο Πεκίνο, την Σαγκάη, το Χονγκ Κονγκ και τη Γκουαντσού.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά, που, όλες οι προσπάθειες που εμείς στον Όμιλο Καρυπίδης καταβάλλαμε τα τελευταία 5 χρόνια, όλες οι ενέργειές μας, όλες οι επαφές και συνεργασίες μας, σήμερα μας ανταμείβουν. Σας ευχαριστώ πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα