«Καλό ταξίδι Λαυρέντη»: Το Twitter αποχαιρετά τον Μαχαιρίτσα

23:41 9/9/2019 - Πηγή: In.gr

Τον είχαμε αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια του, από τον τρόπο που έβλεπε τον κόσμο και τον αποτύπωνε στο χαρτί, από τις δηλώσεις του για τον έρωτα, την αγάπη, τις περιπέτειες του. Για τους ύμνους στην αγάπη, οι οποίοι θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αλλά άφησε πίσω του σημαντική παρακαταθήκη στο ροκ και έντεχνο τραγούδι.

Τα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα  άλλωστε μας έχουν συνοδέψει στις χαρές, στις λύπες μας, στους έρωτες μας, στους χωρισμούς μας, στους υπαρξιακούς

προβληματισμούς μας σε όλα.

Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα, οι χρήστες των social media αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο μας τραγουδοποιό στο Twitter και στο Instagram.

Το ίδιο έκαναν μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατο του και πολιτικοί, δημοσιογράφοι, άνθρωποι του πολιτισμού και τραγουδιστές.

Τα μηνύματα για τον χαμό του Μαχαιρίτσα στα social media.

…Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αγαπημένος τραγουδιστής, τραγουδοποιός…..
..καλό παράδεισο…!#BIN#Photo_by_Vasilis_Nikolopoulos pic.twitter.com/fFbHz2If5O

— Vasilis Nikolopoulos (@BNikolopoulos) September 9, 2019

RIP #lavrentismaxairitsas
The greatest ever.. https://t.co/oa2fTvQp39

Sofia L. Kesidis (@sofiak2110) September 9, 2019

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας. Ο καφές σήμερα λίγο πικρός λίγο μελαγχολικός με μουσική που σου θυμίζει πολλά… Ο καλλιτέχνης θα είναι απών η μουσική του όμως θα είναι εδώ.https://t.co/gcfvJUaTSH

— Tania Ι. (@taniertoxotis) September 9, 2019

Μάτια δίχως λογική… ένας Τιτανικός … τόσα Χρόνια μια ανάσα … Τι να πω… Πόσο σε θέλω… Με το ίδιο μακό …σαν χαμένος Υπνοβάτης…. Έφυγες γρήγορα αλλά η μουσική σου θα είναι εδώ. Καλό ταξίδι Λαυρέντη!https://t.co/18opGF4jh0

— Tania Ι. (@taniertoxotis) September 9, 2019

Έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας!Από καρδιακή προσβολή!Συνέθεσε μεγάλες επιτυχίες και τις τραγούδησε κιόλας!Ελαφρύ ας είναι το χώμα που θα τον σκεπάσει!Ήταν εμβληματικός καλλιτέχνης της εποχής μας!Ένα τελευταίο χειροκρότημα από εμένα.Καλό Παράδεισο,Λαυρέντη!

ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΟΛΕΑ (@vythos70) September 9, 2019

Το ελληνικό τραγούδι είναι φτωχότερο από σήμερα.Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας ακούραστος συνθέτης και τραγουδοποιος και φοβερός άνθρωπος.Έχουμε συγκλονιστεί!Κουράγιο στην οικογένειά του! Ανείπωτη θλίψη!

— Στάθης Δρογώσης (@stathisdrogosis) September 9, 2019

"Το έμαθα φιλαράκι, γάμησέ τα", είχε στείλει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στον Μίλτο Πασχαλίδη, όταν του έστειλε μήνυμα για τον θάνατο του Άλκη Αλκαίου. (το αναφέρει ο Μίλτος Πασχαλίδης στο βιβλίο του "Αγύριστο κεφάλι" για τον Άλκη Αλκαίο).
Σήμερα το μάθαμε εμείς φιλαράκι, γάμησέ τα.

— George Lykoskoufis (@Lykoskoufis_G) September 9, 2019

"Είμαστε εμείς ροκάδες ρε με τόσες πίτσες μπροστά μας για να γράψουμε ένα τραγούδι?"
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πριν κάτι χρόνια στην Σεμίνα Διγενή

— Γιατί? (@KellyLibra_77) September 9, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα