Καλιφόρνια : Πυροβολισμοί σε σχολείο – Αναφορές για τραυματίες

18:29 14/11/2019 - Πηγή: In.gr

Συναγερμός σήμανε στην Καλιφόρνια το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα), όταν άγνωστος άνοιξε πυρ σε λύκειο στα νότια της πολιτείας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λος Αντζελες, στο Twitter αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο Saugus High School στην πόλη της Σάντα Κλαρίτα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σε σοβαρή κατάσταση.

Students evacuate after shooting

at Saugus High School in Santa Clarita, California. https://t.co/D6PjO6Y4F7 pic.twitter.com/YD3iGA7Ol5

NBC News (@NBCNews) November 14, 2019

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του σερίφη, ο ύποπτος είναι «άντρας ασιατικής καταγωγής», ο οποίος φοράει μαύρα ρούχα.

#LASD Shooting at Saugus High School , Please avoid the area. Male Asian suspect black clothing last seen at the location. Deputies on scene and still responding. Avoid the area Further information to follow.

— LA County Sheriffs (@LASDHQ) November 14, 2019

«Είδα μια ομάδα κοριτσιών να τρέχουν, μου είπαν πως είδαν κάποιον να κυκλοφορεί με όπλο μέσα στον χώρο του σχολείου. Μετά είδα 20 παιδιά να τρέχουν προς την έξοδο» ανέφερε μαθητής του σχολείου.

Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν μαθητές να περπατούν σε σειρά πίσω από ένοπλους αξιωματικούς της αστυνομίας και με τα χέρια τους σηκωμένα στον αέρα. Άλλοι μαθητές τοποθετήθηκαν σε γκρουπ και μεταφέρθηκαν σε ασθενοφόρα στο χώρο στάθμευσης του σχολείου.

Τόσο το σχολείο στο οποίο εξελίχθηκε το περιστατικό, όσο και άλλα που βρίσκονται στην περιοχή, εκκενώθηκαν και διέκοψαν τη λειτουργία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα