Καίτη Φίνου: Η φωτογραφία στο Instagram από το 1986 πιο αδύνατη από ποτέ

23:00 8/7/2020 - Πηγή: In.gr

Μια φωτογραφία από το παρελθόν της ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η Καίτη Φίνου.

View this post on Instagram

Η σιωπή μου λέει περισσότερες αλήθειες απ' τα λόγια σου……………………………………………………………………

A post shared by kaitifinou (@kaitifinou) on May 23, 2020 at 9:28am PDT

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και συχνά κάνει αναρτήσεις με φωτογραφίες
από το παρελθόν της.

View this post on Instagram

Στιγμές….90ς Με @lepa_official,Γιώργο Λύρα σε αποκλειστικές φωτογραφίες του αγαπημένου απ'τα παλιά @nikosdroukas #memories #moments #90s

A post shared by kaitifinou (@kaitifinou) on May 13, 2020 at 6:01am PDT

View this post on Instagram

#theater #tour #usa #usatour #xenodochiokastri #cigarette #badhabit #newyork

A post shared by kaitifinou (@kaitifinou) on Mar 9, 2020 at 6:41am PDT

Η πρωταγωνίστρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80 ανέβασε μια φωτογραφία της από το 1986 και θυμήθηκε πόσο αδύνατη ήταν εκείνη την περίοδο.

View this post on Instagram

Έχω χάσει χιλιάδες φωτογραφίες από την……γέννησή μου…. Οπότε η χαρά μου είναι πολύ πολύ μεγάλη όταν θαυμαστές που είχαν συλλογή στα νιάτα τους,μου τις στέλνουν κατά καιρούς. Η αλήθεια είναι πως φωτογράφοι που έχουν πληρωθεί από κινηματογράφο ή θέατρο για την φωτογράφηση ταινίας ή θεατρικού, όπως και από διάφορες εκδηλώσεις,αρνούνται να τις δώσουν και κάποιοι ζητούν τεράστια πόσα για μια Δική μας φωτογραφία. Θα παρακαλούσα αν εσείς φίλοι μου έχετε παλιά αποκόμματα ή φωτογραφίες μου βοηθήστε με να τις ξαναβρώ. Θα περιμένω μνμ σας για να τις σκανάρω μόνο. Όπως και δημοσιογράφοι μέχρι το 2010 περίπου ζητούσαν φωτογραφίες μας και κάποιοι δεν τις επέστρεφαν. Θα ήμουν ευγνώμων να έκανα πάλι τα τόσα άλμπουμ μου,που απεικονίζουν στιγμές δουλειάς μου και κοινωνικής μου ζωής. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων Υ. Γ. Με τον Ψάλτη τον @soupiadis_panos την Μάγδα Τσαγγανη και την Στέλλα Κωνσταντινίδου σε διάλλειμα παράστασης δεκαετία 1990.

A post shared by kaitifinou (@kaitifinou) on Jun 16, 2020 at 9:38am PDT

View this post on Instagram

Καλό μήνα αγαπημένοι μου #staysafe #staystrong #staypositive #welcometourists #welcomeingreece #summervibes #summer2020 #summeringreece #safesummer #enjoy #enjoylife

A post shared by kaitifinou (@kaitifinou) on Jul 1, 2020 at 12:30am PDT

«Υπήρξε ένα καλοκαίρι που ήμουν τόοοοοσοοοοο αδύνατη 1986. Σε επικίνδυνο βαθμό αδύνατη γιατί δεν έτρωγα. Δεν προλάβαινα. Δεν άρεσε στους περισσότερους γύρω μου και το καταλάβαινα αλλά ήταν η εποχή με ταινία το πρωί, απ’ευθείας θέατρο και μετά…..μπουζούκια….αληθεια πως αντεχα; Δελφινάριο». έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία η Καίτη Φίνου.

Δείτε την δημοσίευση

View this post on Instagram

Υπήρξε ένα καλοκαίρι που ήμουν τόοοοοσοοοοο αδύνατη 1986. Σε επικίνδυνο βαθμό αδύνατη γιατί δεν έτρωγα. Δεν προλάβαινα. Δεν άρεσε στους περισσότερους γύρω μου και το καταλάβαινα αλλά ήταν η εποχή με ταινία το πρωί, απ'ευθείας θέατρο και μετά…..μπουζούκια….αληθεια πως αντεχα; Δελφινάριο.

A post shared by kaitifinou (@kaitifinou) on Jul 8, 2020 at 12:04am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα