Και το όνομα του βασιλικού μωρού είναι…

19:41 8/5/2019 - Πηγή: In.gr

Τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων ανθρώπων που περίμεναν πώς και πώς να μάθουν το όνομα του νεότερου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά και χιλιάδων άλλων οι οποίοι είχαν ποντάρει μεγάλα ποσά στα γραφεία στοιχημάτων, έδωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε σήμερα Τετάρη, η βασιλική οικογένεια του Σάσεξ, μετά την πολυαναμενόμενη γέννηση του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Ο δούκας και η δούκισσα
του Σάσσεξ αποκάλυψαν ότι το όνομα του γιού τους είναι: Άρτσι Χάρισον Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Archie Harrison Mountbatten-Windsor).Φανερά ενθουσιασμένοι αλλά και τρακαρισμένοι οι νέοι γονείς παρουσίασαν το παιδί τους στο κοινό σήμερα το πρωί καθώς και στην υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Για την ακρίβεια η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, εμφανίστηκαν για ένα μόνο λεπτό μπροστά από τις κάμερες με τον Δούκα να κρατάει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο τους, ο οποίος βρίσκεται στην έβδομη θέση της σειράς διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

To πριγκιπικό ζευγάρι δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο όπως η Κέιτ Μίντλετον που μετά τις γεννήσεις των παιδιών της εμφανιζόταν με τα νεογέννητα μπροστά από την κλινική και ενώπιον πλήθους φωτογράφων. Η πρώτη εμφάνιση του νεογέννητου γιου του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ έγινε δύο μέρες αφότου ήρθε στον κόσμο.

Από την πλευρά της η πανευτυχής μητέρα Μέγκαν αρκέστηκε σε λίγες λέξεις απευθυνόμενη στα ΜΜΕ από το εσωτερικό της μεγαλοπρεπούς αίθουσας του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνδσορ. « Είναι μαγικό, είναι καταπληκτικό. Ήταν απλά το όνειρό μας γι’ αυτό και ήταν τόσο ξεχωριστές αυτές οι δύο ημέρες».

«Έχω τα δύο καλύτερα παιδιά στον κόσμο, γι ‘αυτό είμαι πραγματικά χαρούμενος. Έχει το πιο γλυκό ταμπεραμέντο, είναι πραγματικά ήρεμος ».

Η Daily Mail αναφέρει ότι το βασιλικό ζεύγος παραλίγο να προκαλέσει μια «βεντέτα» μεταξύ αντιπάλων μέσων ενημέρωσης, καθώς επέμειναν στην παρουσίαση του γιού τους να είναι παρών και ένα τηλεοπτικό συνεργείο του αμερικανικού CBS.

Από σύμπτωση – ή όχι – στο CBS παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του CBS παρουσιάζει η κολλητή φίλη της Μέγκαν, Γκέιλ Κινγκ, η οποία μάλιστα ήταν μεταξύ των μόλις 20 ατόμων που παραβρέθηκαν στο πενθήμερο bany shower στη Νέα Υόρκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα