Και η «Αυγή» εναντίον Πολάκη: «Το θέμα Παύλο είναι…»
«Μπαράζ» επιθέσεων από φίλια ΜΜΕ δέχεται τις τελευταίες μέρες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά και τις αποκαλύψεις για το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε από την Attica Bank και τις αντιδράσεις του που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Μετά την Εφημερίδα των Συντακτών, ταυτόχρονα με το Έθνος, τη σκυτάλη παίρνει και η Αυγή, η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ,
Το άρθρο του Ανδρέα Πετρόπουλου, στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας, έχει τίτλο «Το θέμα Παύλο είναι…» και προειδοποιεί ουσιαστικά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για τις πρακτικές του.
Ξεκινώντας το άρθρο θέτει το ερώτημα αν το θέμα Πολάκη είναι υπαρκτό ή κατασκευασμένο και παράγωγο όπως αναφέρει στην χοάνη της διαστρέβλωσης:«Αν είναι υπαρκτό, αντανακλά μια πρακτική, την ίδια που άνθισε στην Ελλάδα από το 1989 και κορυφώθηκε μετά το 2000 επισφραγίζοντας την χρεοκοπία του 2009; Ή το πραγματικό θέμα έχει να κάνει με το άλλο μισό της Αριστεράς, δηλαδή όχι μόνο με την ηθική, αλλά με την πρακτική και την αισθητική παρέμβαση στην πολιτική διαδικασία;»
Το άρθρο κάνει αναφορά και στο «σκάνδαλο με τα οικονομικά των κομμάτων» το οποίο χαρακτηρίζει διαχρονικό και συνεχίζει με αναφορά στην απολογία Τσουκάτου, τις «χορηγίες» επιχειρήσεων σε κόμματα για να φτάσει στην υπόθεση Πολάκη σημειώνοντας «Πάμε τώρα στο δεύτερο. Υπάρχουν ερωτήματα για το δάνειο Πολάκη;»
Αναφερόμενο στο δάνειο του αναπληρωτή υπουργού αλλά και την καθημερινή συμπεριφορά του αναφέρει: «Τα πραγματικά ερωτήματα τα βάζουν οι καθημερινοί άνθρωποι, που μεγαλώνουν επίσης παιδιά με φροντιστήρια και πανεπιστήμια χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Προφανώς – σε ένα νόμιμο δάνειο – δεν μπορεί να βάλει τα ίδια ερωτήματα το πολιτικό προσωπικό με τις διαχρονικές χορηγίες. Τελειώνει το θέμα εδώ; Όχι. Υπάρχει και η έρμη καθημερινή πολιτική πρακτική και παρέμβαση που για την Αριστερά δεν (θα) πρέπει να μοιάζει ούτε από μακριά στους απέναντι. Κινδυνεύει όμως να μοιάσει στην περίπτωση που κάποιος θεωρεί τον εαυτό του ως τον μοναδικό και αυθεντικό εκπρόσωπο στον καθημερινό πόλεμο με το «σύστημα». Ο αγώνας αυτός, είναι διαρκής και έρχεται η στιγμή που θα έχει και προσωπική σφραγίδα. Όμως, δεν μπορεί να μεταβάλλεται σε προσωπική υπόθεση. Δεν είναι ένας «ανοικτός προσωπικός λογαριασμός». Η μάχη με την διαπλοκή και τη διαφθορά είναι μια συλλογική δουλειά, έκφραση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, αλλά και του βασικού πολιτικού υποκειμένου που συνεχίζει να σηκώνει στις πλάτες του».
Καταλήγοντας ο αρθρογράφος σημειώνει: «Αυτό είναι κυρίως το θέμα Παύλο… Αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία και μιλάει στους άλλους «με την γλώσσα που καταλαβαίνουν» τότε κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα τους. Κι ας τα λέει σωστά ο κουζουλός…».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Νέες εξελίξεις με το δίγαμο γιατρό στη Χαλκίδα
- Νεκρός στρατιώτης της Προεδρικής Φρουράς στη διάρκεια της νύχτας
- Κόκκινος συναγερμός από ΕΦΕΤ που προειδοποιεί για καρκίνο
- Η Κατερίνα Λέχου «παγώνει» τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν είναι καθόλου πλάκα πια»
- Έκανε ωτοστόπ και κατέληξε βιασμένος από δυο γυναίκες
- Πέθανε Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς
- Γέροντας Παΐσιος: Αυτός είναι ο ηγέτης που θα λυτρώσει την Ελλάδα…
- Το πιάτο που «αποθέωσαν» οι κριτές του MasterChef
- Καιρός: Καρέ - καρέ ο νέος χάρτης χιονοπτώσεων! Εκτός... ψυχρού μετώπου η Αττική (video)
- Λιοντάρι κατασπάραξε 22χρονη υπάλληλο σε ζωολογικό κήπο- Την έσυρε από το πόδι στη φωλιά του
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις In.gr
- Τρόμος από τις δημοσκοπήσεις στο Μαξίμου: Σπεύδουν στη Β. Ελλάδα υπό το φόβο εκλογικού «Βατερλώ»
- Η Παπακώστα μιλάει για «μηδενική ανοχή» ενώ ο Ρουβίκωνας αλωνίζει στην Αθήνα
- Και η «Αυγή» εναντίον Πολάκη: «Το θέμα Παύλο είναι…»
- «Αρκουδόμαγκας»: Νέα επίθεση κατά Πολάκη από φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ
- «Μπλόκο» ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσιογράφο στην ομιλία Τζανακόπουλου: «Είστε ανεπιθύμητη»
- Χαμός με τo Forthnite: «Έκοψε» το YouTube μετά από σχόλια που ανέβαζαν παιδόφιλοι
- «Φουντώνουν» οι διαμαρτυρίες των κατοίκων για το «τείχος» που κρύβει την Ακρόπολη
- Παπασταθόπουλους σε Τσεχ: «Ρε μαλ@@@»
- ESA: Η ατμόσφαιρα της Γης φθάνει πέρα από τη Σελήνη
- Αγωγή 100 εκατ. δολαρίων από το Ίδρυμα Μάικλ Τζάκσον κατά του επίμαχου ντοκιμαντέρ

- Τελευταία Νέα In.gr
- Και η «Αυγή» εναντίον Πολάκη: «Το θέμα Παύλο είναι…»
- Χάτσκεβιτς: «Σκοράραμε, αλλά κερδίσαμε λόγω Μπόικο και άμυνας»
- Να μάθει να μην τον… κλέβουν!
- Δεν βγαίνει η εξίσωση
- Θάνατος στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς
- Έκθεση για τον σχεδιαστή Τζίο Πόντι στο Παρίσι
- Θυρίδες: Πότε και πώς τις ανοίγει η εφορία
- Γκάφα του Γαβρόγλου με την εξεταστέα ύλη
- Ποντένσε: «Κακός αγωνιστικός χώρος, ο διαιτητής τα έδινε όλα υπέρ της Ντιναμό»
- «Φουντώνουν» οι διαμαρτυρίες των κατοίκων για το «τείχος» που κρύβει την Ακρόπολη
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- «Παρότι με έχει πικράνει...» - Ο διάλογος του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Γιάννη Λοβέρδο για την υποψηφιότητα με τη ΝΔ (Photo)
- Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο η Ευανθία Στιβανάκη
- Στη Ρωσία το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Συναγερμός στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας – Άγνωστοι τηλεφώνησαν για βόμβα
- Ληστές "μπούκαραν" με όπλα στο σπίτι των γονιών της Τατιάνας Στεφανίδου
- Καθαρισμός γκράφιτι στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας (ΦΩΤΟ)
- Ψηφίστε τους αθλητές του All Star Game 2019
- Κι άλλα κρούσματα γρίπης και πιθανώς και θανάτους αναμένει το ΚΕΕΛΠΝΟ
- Πανεπιστημιακοί σε Γαβρόγλου: Υποβαθμίζεις το Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Ελλάδα και Τουρκία «ψηφίζουν» οι Γερμανοί τουρίστες