Κ. Κάππας στο One Channel: Το θέατρο με ωφέλησε στο να ζω καλύτερα

09:43 19/11/2019 - Πηγή: In.gr

Στην εκπομπή One Talk και τον Δημήτρη Μανιάτη μιλά ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κάππας. Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η παράσταση «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» στην οποία μετείχε και η οποία πήγε «πολύ καλά» όπως λέει. Ταυτόχρονα είναι στην παράσταση «Όλιβερ Τουίστ», για την οποία υπογραμμίζει ότι «λένε πως είναι από τις ωραίες παιδικές παραστάσεις που έχουν ανέβει ποτέ».

Παράλληλα, προετοιμάζεται για το «Τape», το οποίο θα ανέβει στο θέατρο «104» στο Γκάζι. Οι παραστάσεις ξεκινούν το προσεχές το Σάββατο 23/11.

Επιπλέον, στα τέλη Γενάρη του 2020, ο ηθοποιός θα παίξει στην παράσταση «Ο άλλος» στα «Αθηναϊκά θέατρα», ενώ τον επόμενο Μάρτιο θα μετέχει στις «Ψευδαισθήσεις», στο θέατρο «Ροές».

«Όσο μεγαλώνω ξέρω καλύτερα τη δουλειά μου, χαλαρώνω και είναι σαν να πίνω καφέ. Στη δουλειά μας πρέπει να είσαι χαλαρός και δεκτικός ώστε όσα δέχεσαι να τα αξιοποιείς. Το θέατρο με ωφέλησε στο να ζω καλύτερα. Η ζωή μου απέκτησε ενδιαφέρον. Βλέπω διαφορετικά τα πράγματα» υπογραμμίζει. Μιλώντας για την τηλεόραση, αποκαλύπτει ότι «είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που κάθομαι και βλέπω ένα σίριαλ, τις ’’Άγριες Μέλισσες’’. Έχει ωραίο σενάριο και κρατάει υψηλό επίπεδο. Μ’ αρέσει πολύ».

Τονίζει ότι «δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο για δουλειά» και εξηγεί πως στο επάγγελμα του ηθοποιού «εκεί που είσαι στην αφάνεια, να μην έχεις να πληρώσεις το νοίκι ή να φας, μπορείς ξαφνικά να γίνεις πρώτο όνομα. Αυτό είναι τρομακτικό στη δουλειά μας». Ακόμα σημειώνει πως «δεν με απασχολεί να δουλέψω ξανά στην τηλεόραση. Έχει κόπο, δυσκολία και δεν προλαβαίνεις να κάνεις θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να μη κάνω θέατρο. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο. Ταινία ναι. Η τηλεόραση γίνεται με άλλους ρυθμούς πλέον».

«Είναι δύσκολα τα πράγματα για τους ηθοποιούς. Συνιστώ υπομονή σε όλους τους συναδέλφους. Εάν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα βρεις το δρόμο σου. Κανείς δεν έφτασε τυχαία εκεί που είναι. Πολλές φορές δυσκολεύτηκα, για χρόνια δεν είχα δουλειά, ήμουν στα μπαρ και σε άλλες δουλειές. Το αγαπούσα πάντα πολύ αυτό που έκανα» αναφέρει σχετικά.

Μιλώντας για την περίοδο της οικονομικής κρίσης, αποκαλύπτει πως «έπαθα μεγάλη οικονομική ζημιά. Έκλεισαν δύο εταιρείες που μου όφειλαν λεφτά και βρέθηκαν να χάνω περίπου 60-70 χιλιάδες ευρώ. Κι ένα θεατρικό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει δεν έγινε». Τέλος, λέει χαμογελώντας πως δεν έχει δει ακόμα την ταινία Τζόκερ «γιατί φοβάμαι μη με πιάσουν οι αστυνομικοί».

Πηγή: Onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα