«Ήταν ζηλιάρης»: Η Lady Gaga αποκαλύπτει την αιτία του χωρισμού της

12:22 31/3/2019 - Πηγή: In.gr

Όταν η Lady Gaga χώρισε με τον ταλαντούχο ατζέντη Christian Carino τον περασμένο μήνα, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου! Οι κοντινοί τους άνθρωποι ανέφεραν τότε ότι δεν υπήρχε μεγάλη ιστορία ή δράμα πίσω από αυτόν τον χωρισμό. Τώρα, όμως, νέα στοιχεία έρχονται στο φως και αρκετές εικασίες για το τι θα μπορούσε

να προκαλέσει το επικείμενο χωρισμό του ζευγαριού.

Μια πηγή ανέφερε στο Us Weekly ότι ο Carino «δεν αντιμετώπισε πολύ καλά τη Gaga προς το τέλος της σχέσης τους [δύο ετών]». Ένας άλλος φίλος του ζευγαριού πρόσθεσε ότι η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που «έσπασε» τα πράγματα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της. «Ήταν ζηλιάρης», είπε η πηγή. «Προσπαθούσε να την βρει όλη την ώρα και της έστελνε διαρκώς μηνύματα. Ούτε οι φίλοι της δεν τον συμπαθούσαν!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LG Fan Page (@gaga.slaying) στις 16 Μάρ, 2019 στις 8:31 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Accumulator (@art.forthefavsinger) στις 13 Μάρ, 2018 στις 12:58 μμ PDT

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι η σούπερ σταρ της ποπ δεν έχει προχωρήσει σε μια νέα σχέση, αλλά φέρεται να έχει κάνει μια νέα φιλία με τον ηθοποιό Jeremy Renner. «Βρήκε παρηγοριά» στον ηθοποιό μετά τη διάλυση της σχέσης της με τον Carino, είπε μια πηγή στην εφημερίδα Weekly.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@renner4real) στις 22 Μάρ, 2019 στις 3:27 μμ PDT

«Έχουν γίνει πολύ στενοί φίλοι και συναντιούνται αρκετά συχνά» πρόσθεσε η ίδια πηγή. Αναφορές για το νέο τους δεσμό ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά η σχέση τους δεν θεωρείται ερωτική αυτή τη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα