Ιnfuencer έγινε viral «σκηνοθετώντας» ότι πήγε στο Coachella

10:25 26/4/2019 - Πηγή: In.gr

Ένα από τα πιο διάσημα μουσικά φεστιβάλ της άνοιξης, είναι το Coachella Festival στην Καλιφόρνια, το οποίο κάθε χρόνο γίνεται πόλος έλξης για όσους αγαπούν όχι μόνο τη μουσική, αλλά και τη μόδα.

Έτσι και φέτος, στο δημοφιλές και «Instagram friendly» φεστιβάλ βρέθηκαν διάσημα μοντέλα, ηθοποιοί, celebrities και bloggers για να διασκεδάσουν και φυσικά για να φωτογραφηθούν.

Και

ενώ το φετινό Coachella έληξε πριν από λίγες μόλις ημέρες, τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και χιλιάδες χρήστες social media, ασχολούνται ακόμη με μία συγκέκριμένη influencer, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από το Coachella από το… σπίτι της!

Θα είναι σαν να είσαι στο Coachella, αλλά δεν θα είσαι…

Ο λόγος για την Γκάμπι Χάνα η οποία έστησε ένα ολόκληρο σχέδιο για να δείξει τους διαδικτυακούς της φίλου πως βρέθηκε κι εκείνη στην Καλιφόρνια, για να παρακολουθήσει από κοντά διάσημα ονόματα της μουσικής σκηνή, που φ

Συγκεκριμένα, η μπλόγκερ κάθε μέρα δημοσίευε επεξεργασμένες φωτογραφίες όπου φαινόταν να ποζάρει στο Palm Springs και να παρακολουθεί τις συναυλίες διάσημων τραγουδιστών όπως του Kanye West.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που παρουσίαζε η influencer στο Instagram.

H ίδια αποκάλυψε ότι ποτέ δεν ήταν εκεί πραγματικά και με ένα βίντεο της στο YouTube δείχνει πώς και γιατί το έκανε.

Στο βίντεο, η ίδια εξηγεί, πως αποφάσισε να το κάνει αυτό για να δείξει πως πολλοί είναι αυτοί που πηγαίνουν στο Coachella για το Instagram, για να βγάλουν δηλαδή μόνο φωτογραφίες.

H Χάνα ανέφερε πως πολλοί ξοδεύουν τόσο χρόνο και χρήμα, όχι για να απολαύσουν το ίδιο το φεστιβάλ, αλλά για να έχουν εικόνες γα το Instagram.

Πρόσθεσε επίσης πως το Coachella λειτουργεί σαν κάποιου είδους «επένδυση», η οποία μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε τεράστια εισροή ακολούθων στα social media.

View this post on Instagram

OOPS i faked it all! go check out the video on how i pretended to go to coachella up now! *photoshop by @kellansworld – welp- i’m at coachella and i’m just as shocked as you… BUT HAPPY TO BE HERE! SO excited to play dress up and enjoy the culture & live music! thanks so much to my girl @sydneyxgia for talking me into it (happy birthday, bitch), and to her mom for finding this BOMB AIR B&B WHAT UP VICKI HOW U DOIN GURL. stay tuned for all my outfits i tried way too hard on and messy stories no one asked for

Keywords
Τυχαία Θέματα