Ιασ. Τριανταφυλλίδης στο One Channel: Ο Τσίπρας έχει στοιχεία σταρ

07:41 16/7/2019 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή στο One Talk βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/7) ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου, Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

υζητώντας με τους Δ. Μανιάτη και Π. Σωτήρη, ο κ. Τριανταφυλλίδης καλούμενος να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, δήλωσε πως ήταν μεν τα αναμενόμενα, με χωρίς να λείπουν εκπλήξεις και κάποιες απογοητεύσεις.

«Κακή έκπληξη είναι ότι ο Βαρουφάκης είναι στη Βουλή καθώς αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι η Ελλάδα

έχει μνημεία και όχι μνήμη. Δεν μπορεί να ξεχαστεί ένας νάρκισσος, με την κάλυψη του ακαδημαϊκού δασκάλου. Η Ελλάδα είναι χώρα δεν είναι Πανεπιστήμιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλίδης. «Ο Τσίπρας έχει πολλά στοιχεία σταρ, όπως το να γυρίζεις να τον κοιτάς, να του συγχωρείς τα λάθη.

Ωστόσο αν και θα μπορούσε να έχει αλλάξει πολλά πράγματα στη χώρα το γύρισε στα καθιερωμένα και δεν τόλμησε», δήλωσε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Στο τραπέζι του One Talk, ο κ. Τριανταφυλλίδης, εξέφρασε ακόμα τις απόψεις του γύρω από την παγκόσμια πολιτική σκηνή, σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα αλλά και το προφίλ παγκόσμιων ηγετών όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλάντιμιρ Πούτιν, ενώ μίλησε και για τις προσωπικότητες που ο ίδιος θαυμάζει και τους σημαντικούς ανθρώπους που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει στη ζωή του.

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα