Η βρετανική βασιλική οικογένεια έστειλε «παγωμένες» ευχές στον πρίγκιπα Χάρι

20:16 15/9/2020 - Πηγή: In.gr
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας για να ευχηθεί για τα 36α γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι.

Sep 15: Happy birthday to Prince Harry https://t.co/1R18enowBO #PrinceHarry

— AYearOlder (@ayearolder) September 15, 2020

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν η πρώτη που ευχήθηκε για τα γενέθλια του εγγονού της στο Twitter
γράφοντας «πολύ χαρούμενα γενέθλια!»

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε με μια ανατρεπτική φωτογραφία του πρίγκιπα που γελούσε με τη μονάρχη κατά τη δεξίωση των Queen’s Young Leaders στο Buckingham Palace το 2017.

Wishing The Duke of Sussex a very happy birthday!
.
The Queen and The Duke during a Queen’s Young Leaders reception at Buckingham Palace in 2017. pic.twitter.com/M992gwGfjE

— The Royal Family (@RoyalFamily) September 15, 2020

Λίγα λεπτά αργότερα, ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα ευχήθηκαν μέσω του λογαριασμού τους Clarence House στο Twitter .

Το βασιλικό ζευγάρι ευχήθηκε στον πρίγκιπα «χαρούμενα γενέθλια» και δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας στην οποία ο πρίγκιπας Κάρολος γελάει μαζί με τον γιο του κατά τη διάρκεια των πρώτων αγώνων Invictus στο Λονδίνο το 2014.

Wishing a very happy birthday to The Duke of Sussex today! pic.twitter.com/a3PZGhX41H

— The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall (@ClarenceHouse) September 15, 2020

Παρά τις επίμονες φήμες για ρήξη μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του μεγαλύτερου αδερφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ ευχήθηκαν στον δούκα του Σάσεξ «χρόνια πολλά».

«Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στον πρίγκιπα Χάρι!» η ανάρτηση τους στο Twitter.

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! pic.twitter.com/Y8BDRzixGs

— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) September 15, 2020

Το μήνυμα περιελάμβανε επίσης μια φωτογραφία με τα δύο αδέλφια να τρέχουν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για την υποστήριξη της εκστρατείας ψυχικής υγείας τους «Heads Together» στο Λονδίνο το 2017.

Πάντως σε καμία ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ,  δεν υπήρχε θέση για τη σύζυγο του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

View this post on Instagram

If one photo sums up this shit show of a relationship it’s this one.

A post shared by Red Pill Revolver (@redpillrevolver) on May 6, 2020 at 12:52pm PDT

Οι δυο τους μαζί με τον μικρό γιο τους Άρτσι ζουν επί του παρόντος στο νέο τους σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

View this post on Instagram

This photo is so beautiful. Archie is so cute Harry and Meghan must be very happy to have such a cute and adorable son. #princeharry #meghanmarkle #archieharrison #family #love #son

A post shared by The Lovely Royals (@thelovelyroyals) on Jul 7, 2020 at 7:06am PDT

Το ζευγάρι μετακόμισε στην Καλιφόρνια πριν ξεκινήσει η πανδημία τον Μάρτιο μετά από μια ταραχώδη χρονιά κατά την οποία ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα