Η Βαλένθια «σκόρπισε» την Ρεάλ (4-1)

00:32 9/11/2020 - Πηγή: In.gr

Η Βαλένθια διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης (4-1) στο «Μεστάγια» για την 9η αγωνιστική της La Liga, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σολέρ, ο οποίος πέτυχε 3 γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Οι «νυχτερίδες» έφτασαν τους 11 βαθμούς, ενώ από τη μεριά της η Ρεάλ, που υπέστη τη δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, έμεινε στους 16 βαθμούς (+5 από τη Μπαρτσελόνα με παιχνίδι περισσότερο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος σφυρίζονται τρία πέναλτι

εις βάρος της «Βασίλισσας».

Το ματς

Η ομάδα του Ζιντάν ξεκίνησε καλύτερα και πήρε το προβάδισμα στο 23ο λεπτό. Ο Μαρσέλο βρήκε τον Μπενζεμά κι αυτός με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Η Βαλένθια έφερε το ματς στα ίσα λίγο αργότερα με… περιπετειώδη τρόπο.

Στο 29ο λεπτό, ο Γκαγιά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βάθκεθ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κουρτουά απέκρουσε την εκτέλεση του Σολέρ και στη συνέχεια ο Γιουνούς σκόραρε.

Ωστόσο, ο διαιτητής διέταξε επανάληψη της εκτέλεσης, καθώς τόσο ο νεαρός όσο και ο Βάθκεθ πατούσαν περιοχή. Ο Σολέρ ανέλαβε ξανά το πέναλτι και αυτή τη φορά ήταν εύστοχος για το 1-1 στο 35ο λεπτό.

Οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 44ο λεπτό, ο Κουρτουά και Βαράν μπερδεύτηκαν, με τον Βέλγο να διώχνει, αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, κι έτσι η Βαλένθια πήρε το προβάδισμα (2-1) χάρη σε αυτογκόλ του Βαράν.

Η ομάδα του Χάβι Γκράθια συνέχισε την πίεση και στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά.

Ο Μαρσέλο ανέτρεψε τον Μάξι Γκόμες στην περιοχή, με τον διαιτητή να σφυρίζει το πέναλτι και ο Σολέρ εκτέλεσε εύστοχα για το 3-1 στο 54ο λεπτό.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Βαλένθια κέρδισε κι άλλο πέναλτι, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ράμος. Ο Σολέρ βρήκα ξανά δίχτυα στο 63ο λεπτό και πετυχαίνοντας το χατ-τρικ, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Βαλένθια: Ντομένετς, Βας, Γκραμπιέλ, Γκιγιαμόν, Γκαγιά, Μούσα, Σολέρ, Ράτσιτς, Τσερίσεβ (77′ Λάτο), Λι, Γκόμες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάθκεθ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ισκο, Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα