Η Πρέστον «πλήγωσε» τη Νότιγχαμ

21:19 8/12/2018 - Πηγή: In.gr

Η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε την ήττα από την Πρέστον στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Championship και έχασε έδαφος στη μάχη της ανόδου, παραμένοντας στους 34 βαθμούς και την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και ισόβαθμη με την 7η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται δε για τη δεύτερη εντός έδρας ήττας της στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το μόνο γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μουλτ στο 56ο λεπτό με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά,

σ’ ένα ανοιχτό ματς το οποίο είχε πολύ καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και φυσικά της ίδιας της Φόρεστ, ο Γκράμπαν, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για 15η φορά φέτος, γεγονός το οποίο κόστισε στη Νότιγχαμ. Παράλληλα, ο Άιτορ Καράνκα άφησε στον πάγκο τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, αλλά και τον πρώην επιθετικό των Ολυμπιακού και Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι συνθέσεις:

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παντιλίμον, Νταρίκβα, Χεφελέ, Ρόμπινσον, Όσμπορν, Γιάκομπ, Κόλμπακ (77′ Μέρφι), Κας (64′ Ντίας), Καρβάλιο, Λόλεϊ, Γκράμπαν.

Πρέστον: Ρουντ, Κλαρκ, Χάντινγκτον, Ντέιβις, Χιουγκς, Κάλαγκερ, Τζόνσον (90′ Μπουρκ), Μπάρκχαϊζεν, Μπράουνι, Μπάρκερ (25′ Ενμετσά) Μουλτ, (73′ Λέντσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα